- 27 Temmuz 2015
- 723
- 440
- 103
Kizlar bugun cok dertliyim hatta sinirimden uyuyamadim beni bilen bilir yogun calistigimi ve tup bebek tedavisine git gel yaptigimi istda yasiyorum drum Ankda haliyle git gel cok oldu gecenlerde dondurulmus denedim nasip oldu rahim kabul etmeyip disa atti embriyolari ve bu 2.denememdi cok umitliydik bu sefer heyecanliydik olmadi hayata küstm gunlerce evden disari cikmadim agladim sizladim kapiya cikmadim eve gelen oldu kapiyi acmadim bu benim ozelim sonucta apartmadada kimsenin haberi yoktu solemedim gerek gormedim esimde bende resmi calisiyoruz ikimizinde bi agirligi bi onuru var gelin gorunki alttaki serefsz komsum tlfnu calindi diye evdki tlfnumu verdigim herkonuda destek oldugum maddi manevi arkamdan kahve gununde konusmuslar neymis efendim esimle kavga edip evden gitmisim duyunca sok degil kriz gecirdim her evde tartisma kavga olur ikimizde stresliyiz sinirliyiz ses yukseltmekten ileri gitmez ve bagiran kizan taraf hep benimdir esimin giki cikmaz obur serefszlerde dememislerki kiz yogun calisiyo nobetten gelip yatiyo isi var gucu var neyin heligi deligini ariyosun madem.merak ediyosun cik kapima sor demi ara neyin var komsu gozukmuyosun diye esim sakinlestirdi biyerde goreyim agzina tukurecem cidden kan beynime sicradi haksizsam soleyin canlarimm..