U ukteee1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Eylül 2022 140 34 28 5 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ukteee1 #1 Kızlar on gün oldu adetim gecikeli testler negatif bekletiste olan var mı yoksa olsaydı çıkar mıydı mutlaka ?
Kızlar on gün oldu adetim gecikeli testler negatif bekletiste olan var mı yoksa olsaydı çıkar mıydı mutlaka ?
The umbrella Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2022 3.140 5.695 88 5 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ukteee1 #2 ukteee1 .!.: Kızlar on gün oldu adetim gecikeli testler negatif bekletiste olan var mı yoksa olsaydı çıkar mıydı mutlaka ? Genişletmek için tıkla... Geç döllenme olsa bile çıkardı, kadın doğuma gidebilirsiniz kist veya farklı bir sorun yoksa söktürücü verebilir.
ukteee1 .!.: Kızlar on gün oldu adetim gecikeli testler negatif bekletiste olan var mı yoksa olsaydı çıkar mıydı mutlaka ? Genişletmek için tıkla... Geç döllenme olsa bile çıkardı, kadın doğuma gidebilirsiniz kist veya farklı bir sorun yoksa söktürücü verebilir.