• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 gün gecikme

baltuntas

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2025
9
0
1
27
Sat 13 Ekim döngüm 31 ve 38, 38 günlük döngüye göre 10gün gecikmem var 5.gün test yaptım negatif çıktı ama adet ve hamileliğe dair bir belirtim yok geç döllenme olsa ne zaman kanda ve testte çıkar🫣

10 gun gecikme ile çıkması lazim aslinda ? Pcos mu var ? Ben de gec dollenme olmasına rağmen regl günümde kaset testte hafif çizgi vardi.

Gebelik hazırlığı icinde isen rabbim insallah saglikla kolaylikla geciktirmeden nasip etsin amin.

10 gun gecikme ile çıkması lazim aslinda ? Pcos mu var ? Ben de gec dollenme olmasına rağmen regl günümde kaset testte hafif çizgi vardi.

Gebelik hazırlığı icinde isen rabbim insallah saglikla kolaylikla geciktirmeden nasip etsin amin.
Pcos vardı geçen ay doktora gittiğimde artık Pcos olmadığımı söyledi. Korunmayı bıraktıktan sonra düzenim bozuldu. 3. Çocuğu düşünüyorum iki gebeliğimde de 7. Hafta diye gittim 5 hastalık çıkmıştı bebişler bilemiyorum ne olacak haftaya kan vereceğim adet olmazsam

Pcos vardı geçen ay doktora gittiğimde artık Pcos olmadığımı söyledi. Korunmayı bıraktıktan sonra düzenim bozuldu. 3. Çocuğu düşünüyorum iki gebeliğimde de 7. Hafta diye gittim 5 hastalık çıkmıştı bebişler bilemiyorum ne olacak haftaya kan vereceğim adet olmazsam
Insallah gönlüne göre haber alırsın rabbim saglikla nasip etsin.

Back
X