sagol canim insallah iyi olur tum isteyenlerin iyi olurbence erken yapmışsın,kan sonucu 12.kesin oluyor buna göre idrar daha geç zamanda belli oluyor.Kimilerinin idrar da erken çıkabiliyor am erken davranmışsın.bozma moralini.Ben 13.gün yapmıştım.Düşün bazılarının kan değeri 12. günde bile 20 lerde oluyor,yani idrarda çıkması zor olmuş pluyor. Bunun yanında 12.gün değeri 1000 olan da var.ıyi düşün,iyi olsun...
evet canım herkes oyle dıyor ıns test yanıltır ve hamıleyımdır bu arada cok agrım var bırde hep uykum varrcanim benim 9.gün idrar negatif.12.gün kanda pozitif.tek ti.idrar testine hiç güven olmuyor.
cnm bende 7.gün yaptım negatif çıktı.benimde ctesi testim var.bakalım inş arka arkay güzel haberler alırız.....
inşallah hamılesındır 7.gün yaptım negatıf çıktı 10.gün yaptıgımda pozitifti canım ve ikiz bebek olmasna rağmen testte bir çizgi pek net değildi
Sonucun ne oldu canımevet canım herkes oyle dıyor ıns test yanıltır ve hamıleyımdır bu arada cok agrım var bırde hep uykum varr
Abla bende iki embryo transferi edildi inşallah benimde bebeklerim bendedir hiç belirti oldu muben onuncu gün yapmıştım negatif çıkmıştı. oysaki ikizlerim karnımdaymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?