• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testi pozitif kanda negatif. Bat 7 Aralık

Sen gibi heyecanlıyım pazartesi olmasını bekliyorum aklım sen de kaldı 😂😂🤭
Ayy inşallah yaa🫠 desteğin için çok çok sağol canımmm❤️❤️😍 bugün adet günüm ama henüz adet olmadım çok şükür 😂 sadece sabah afedersin vajinanın içten alt kısmına doğru birden bir sancı girdi bişey batıyormuş gibi ama geçti sonra.

canım bende 2 aralıkta artımedde yalancı pozitif gördüm hem de iki testte😞kan verdim değer 1.18 çıktı bence diğer markalarda deneyebilirsin awox ve prodoctor için iyi diyorlar benimde reglime 3 gün var prodoctorda denedim silik cizgi belirdi ama ilk basta artimed testindeki gibi hayal kirikligina ugramaktan cekiniyorum acikcasi. Yalancı pozitiften sonra artımedi araştırdım çoğu kişide yalancı ikinci silik çizgi çıkarmış tabiki gerçekten hamile olanlarda çıkmış ama güven olmuyor🙈umarim guzel hayirli sonuclar cikar🌸🌸
Evet ya çok yalancı çıkarıyormuş. Bende artımedden sonra days doctor kullandım o da silik çıktı ama kaset test negatif. Herşeye rağmen bir umut bekleyelim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla 🥰🌸 sen kan verdin mi hiç bu sürede

Evet ya çok yalancı çıkarıyormuş. Bende artımedden sonra days doctor kullandım o da silik çıktı ama kaset test negatif. Herşeye rağmen bir umut bekleyelim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla 🥰🌸 sen kan verdin mi hiç bu sürede
Prodoctor markasindan 4 tane test yaptim dun,silik cikti ama Trendyoldan almıştım onlari. Bir de eczaneden Predictör markasini almistim garanti olsun diye bugün onu yaptim silik cikti o da bugün kan verecegim musair olursam inşallah. Canim kaset testler regl gecikmesinden sonra yapiliyor ya belki ondan negatif cikmistir hatta regli iki uc gun gecikip testte negatif cikip sonradan pozitife donen cok kisi var. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsunnn 🌸🌸💕💕

Ayy inşallah yaa🫠 desteğin için çok çok sağol canımmm❤️❤️😍 bugün adet günüm ama henüz adet olmadım çok şükür 😂 sadece sabah afedersin vajinanın içten alt kısmına doğru birden bir sancı girdi bişey batıyormuş gibi ama geçti sonra.
Ben de de aynı oldu hatta adet günü sürekli herhalde adet oldum diye tuvalete gittim 😅

Prodoctor markasindan 4 tane test yaptim dun,silik cikti ama Trendyoldan almıştım onlari. Bir de eczaneden Predictör markasini almistim garanti olsun diye bugün onu yaptim silik cikti o da bugün kan verecegim musair olursam inşallah. Canim kaset testler regl gecikmesinden sonra yapiliyor ya belki ondan negatif cikmistir hatta regli iki uc gun gecikip testte negatif cikip sonradan pozitife donen cok kisi var. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsunnn 🌸🌸💕💕
Ay inşallah ya isteyen herkese en güzel şekilde nasip olsun inşallah hayırlısıyla 🫶🏻🥰❤️🌼

Back
X