10.gün kan değerim yardım lütfen

Asli06m

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
2.697
4.785
333
Ankara
10. gün kan değeri 0, 910 olup 12. gün hamile olan varmı çok üzgünüm 4. denemem de boşa gitti sanırım

canım malesef benim de 10. gün sonucum böyle bir değerdi. 60larda bişey beklerken hadi diyosun 10-20 olsun o bile yeter, ama o baştaki sıfır zaten herşeyi bitiriyor. Ben inanmamıştım o yüzden aynı gün başka bir merkezde tekrar test yaptırdım ama aynı sonucu aldım. 12. gün yaptırmaya gerek görmedim zaten doktorum tekrarlayın gibi birşey demedi ve iki gün içinde adet olmuştum. Yani umutlandırmak istemem seni, yine de insan bir mucize bekliyor tabi..

4. kez bunu yaşayınca hiç bişey hissetmiyorum ama gözyaşlarım kendiliğinden akıyor
benim de ikinci denemem negatifle sonuçlandı iki hafta kadar önce, kendimi yedim bitirdim ama değişen bişey olmuyor, bebeğimin doğru zamanı beklediğini düşünüyorum, o yüzden başka şeylere konsantre olmaya çalışıyorum, sen de öyle yapmaya çalış arkadaşım, biliyorum çok zor ama tevekkül edeceğiz, etmek zorundayız, çünkü elimizden daha fazlası gelmiyor..

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda cümlemize hayırlı evlatlara kavuşmayı nasip etsin.bu hayal kırıklıkları okadar zor bi dönemki rabbim yardımcın olsun.elimizden bişey gelmiyor işte dünya imtihan dünyası..hangi merkezde yaptırdın denemelerini.eşinin morfolojısıyle ilgili bişey söyleyen oldumu.tedavi falan denedinizmi...benimde 2.denemem olumsuz oldu bikaç ay önce. doktorumuz eşinin morflojisi düşük oldugu için tüp bebek tutmadı dedi.şimdi eşimin tedavisini deneyecegız bakalım yukselirmi bilmiyorum.ama eşimin tedavisiyle ilgili bi süreç geçmeden tutmuyo sanırım tüp bebekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…