Vücutta şiddetli kaşıntı kolestazı bilenler lütfen yardım

burciby

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
218
276
18
Selamlar herkese, kızlar şiddetli kaşıntıdan artık çıldırmak üzereyim. Bu saatte kaşınarak uykumdan uyandım zaten zar zor uyuyabilmiştim. Birkaç gün önce kan değerlerime bakıldı safra asiti sonucu daha bugün çıkmış doktoruma yarın yazacağım. Referans değer 0-10 diyor benim 10.3 çıkmış. ALT 0-34 olması gerekirken 45 çıkmış. Diğer değerlerim normal aralıkta ama üst sınıra yakın. Kolestaz erken evresi olabilir mi? Allahaşkına bilen yardımcı olsun çok zor durumdayım :(

of ben de aynı durumdayım ama benim sadece ayaklarımın altı kaşınıyor hatta öyle kaşınıyor ki bir şey yürüyor gibi. sizin ne zaman başlamıştı

of ben de aynı durumdayım ama benim sadece ayaklarımın altı kaşınıyor hatta öyle kaşınıyor ki bir şey yürüyor gibi. sizin ne zaman başlamıştı
Benim aslında başlayalı 3 hafta kadar oldu ama hiç olmadığı günler olmuştu ben de çok üstünde durmamıştım. Şimdi 4-5 gündür sürekli kaşınıyorum mahvoldum 😣 siz doktora gittiniz mi

benim de bi hafta oldu henüz gitmedim 24. haftada gel dedi doktorum bir hafta sonra gideceğim inşallah ama kaşıntı beni çok zorluyor aynı sizin gibi uykudan uyanıyorum. bir de şiddetli kramplarım oluyor sizde de var mı

benim de bi hafta oldu henüz gitmedim 24. haftada gel dedi doktorum bir hafta sonra gideceğim inşallah ama kaşıntı beni çok zorluyor aynı sizin gibi uykudan uyanıyorum. bir de şiddetli kramplarım oluyor sizde de var mı
Kramp yok bende ama sizin haftalarınızda sanırım rahim genişlediği için olabiliyordu. Kaşıntı için allah yardımcımız olsun valla çok zor bir şeymiş oturdum ağladım artık akşam

Benim oldu. 32. Haftadaydım 34te bebeği doğurtmaya karar verdi doktorum bu yüzden. El ve ayak kaşıntısından ölüyodum. Ta ki vitaminleri kesene kadar. Vitaminlerin hepsini bıraktım bol bol enginar yedim. Değerler 3 günde düştü erken doğurma riskim ortadan kalktı

Benim oldu. 32. Haftadaydım 34te bebeği doğurtmaya karar verdi doktorum bu yüzden. El ve ayak kaşıntısından ölüyodum. Ta ki vitaminleri kesene kadar. Vitaminlerin hepsini bıraktım bol bol enginar yedim. Değerler 3 günde düştü erken doğurma riskim ortadan kalktı
Aa 34 çok erkenmiş genelde 37 diye okudum hep. Sizin kaçtı değerleriniz peki? Yeme içmeme biraz daha dikkat edicem ben de bakalım hafifler umarım 😞

Aa 34 çok erkenmiş genelde 37 diye okudum hep. Sizin kaçtı değerleriniz peki? Yeme içmeme biraz daha dikkat edicem ben de bakalım hafifler umarım 😞
Benim 108 civarıydı değerim çok çok yüksekti ama 3 günde vitaminleri bıraktığımda düşmüştü

Back
X