10 gün önce testte gebelik öğrenen var mi?

3bebeannesi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
81
20
8
31
Merhaba bayanlar 3 çocuğum var. Bu ay mr a giricem baş ağrısı için gitmeden test yapmak istedim kafamda soru işareti olmasın diye testi idrara sokar sokmaz pozitif sonuç verdi ama 10 günüm var daha yumurtlama zamanın adet bitiminden hemen sonra başlıyor ebeye sordum teste bakarak var dedi ama emin olamadım aranızda böyle durum yaşayan var mi? Başka marka yaptım onda çıkmadı şaşırdım valla

Eklentiler

• 7AADA374-8494-4577-A1D0-4C520955A6A0.webp
    68 KB · Görüntüleme: 122
Korunmasız ilişkiniz var mıydı ki? Teste göre pozitif.

Evet var tabi hatta 3 ü yumurtlama döneminde ama 10 gün var ya şüpheye düştüm biraz bide başka markada çıkmadı acaba test mi yanlış
4. çocuğu istiyordunuz yani. İyi ki test yapmışsınız. Biraz daha bekleyip kan testi verin. Muhtemelen hamilesinizdir.

4. çocuğu istiyordunuz yani. İyi ki test yapmışsınız. Biraz daha bekleyip kan testi verin. Muhtemelen hamilesinizdir.
Bugün sağlık ocağında verdim test hatta ebe ye gösterdim evet hamilesin dedi bende 7 gün önce öğrendim dedi. Aslında olmaz diyordum ben pek beklemiyordum bu ay açıkçası sürpriz oldu banada biraz şok oldum zaten daha idrar kabına değer değmez pozitif verdi acaba yalancı pozitif olabilir mi

İlişkileriniz korunmasız olmuş zaten, üçü de yumurtlama dönemindeymiş. Nasıl sürpriz olabiliyor ki, şok olunacak bir şey değil gibi bu Ben hiç yalancı pozitiflik yaşamadım. Üçü de gerçek hamilelikti. Sizinki de yüksek ihtimal öyledir.

Yani süpriz derken hemen ilk denemede olucağını tahmin etmedim yani o yüzden şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…