Erken gebelik testinde silik çizgi görüp hamile kalan arkadaşlarım burdaysa lütfen bakın 🫶🏻

İyi akşamlar içime bir umut düştü kaç gündür sayfaya bakıyorum içimden sormak geldi 🥹 en son adetim 14 temmuzda oldu 27 sinde korunmadık ilişki yaşadık lekelenme geldi bir gün oda çok az ben hatta pet taktım ama devamı gelmedi içime şüphe düştü 4 ağutsos test yaptım erken gebelik testi silik çıktı akşam yapmıştım belki ondandır dedim (yukarıdaki test akşam yaptığım test) sonra biz 5 Ağustos akşam acilde kan verdik 1.44 çıktı yok heralde dedim ama silik çıkınca birde böyle olup yükseleni görünce ben duramadım tabi 9 Ağustos sabahı ilk idrarla test tekrar yaptım (alttaki test) oda silik çıktı beş 10 dakika içinde tabi bilmiyorum kafam çok karıştı birde ilişkiye girdiğimiz zamanı hesaplıyorum tam yumurtlama zamanına denk geliyor sizce varmıdır 🙏 daha önce yaşayan bilen varsa lütfen yazsın 🙏🫶🏻
bence bebişşş var

Pregnancy eczaneye en iyi gebelik testi hangisi ise onu ver dedim onu verdi çoğu kişi tiktoktata mesela olabilir bazısıda ben kan verdim silik çizgiden sonra negatif çıktı yazıyor ama sonuçta adetime iki gün kala silik çıkması şaşırtıcı bir durum bilemiyorum kafamda karıştı kaldı 🥹
Kan testi verdiniz mi ne çıktı

Bunlar da benim testlerim adet günü yapmıştım ve değerim 16 çıkmıştı
Benimde testlerim böyle ikisi farklı marka test sizinkine benzer açıkçası ben negatif olduğunu yada testlerin bozuk olduğunu düşünmüştüm sizce var mıdır bunlarda

Eklentiler

• IMG_20250824_095434_1.webp
    IMG_20250824_095434_1.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20250823_170211_1.webp
    IMG_20250823_170211_1.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 14
İyi akşamlar içime bir umut düştü kaç gündür sayfaya bakıyorum içimden sormak geldi 🥹 en son adetim 14 temmuzda oldu 27 sinde korunmadık ilişki yaşadık lekelenme geldi bir gün oda çok az ben hatta pet taktım ama devamı gelmedi içime şüphe düştü 4 ağutsos test yaptım erken gebelik testi silik çıktı akşam yapmıştım belki ondandır dedim (yukarıdaki test akşam yaptığım test) sonra biz 5 Ağustos akşam acilde kan verdik 1.44 çıktı yok heralde dedim ama silik çıkınca birde böyle olup yükseleni görünce ben duramadım tabi 9 Ağustos sabahı ilk idrarla test tekrar yaptım (alttaki test) oda silik çıktı beş 10 dakika içinde tabi bilmiyorum kafam çok karıştı birde ilişkiye girdiğimiz zamanı hesaplıyorum tam yumurtlama zamanına denk geliyor sizce varmıdır 🙏 daha önce yaşayan bilen varsa lütfen yazsın 🙏🫶🏻
Ben canım yumurtlamadan 9-10 gün sonra incecik böyle sadece Güneş isiginda yansıma gibi bir çizgi gördüm hiç ihtimal vermedim kan verdim direk 25 çıkmıştı adetimede 5 gün falan vardı

Benimde testlerim böyle ikisi farklı marka test sizinkine benzer açıkçası ben negatif olduğunu yada testlerin bozuk olduğunu düşünmüştüm sizce var mıdır bunlarda
Silik çizgi gözüküyor ikisinde de kaç dakika çıktığına bağlı kuzum inşallah vardır

Evet durdukça belirginleşiyordu testleriniz güvenilirse vardır mutlaka yarın yine bir güvenilir test yapın her ihtimale karşı
Aslında iki testte daha dün ve ondan önceki günden 2-3 gün beklesem daha net olmaz mı böyle çıkarsa yine celiskide kalırım çünkü

Aslında iki testte daha dün ve ondan önceki günden 2-3 gün beklesem daha net olmaz mı böyle çıkarsa yine celiskide kalırım çünkü
Aslında beklemek daha iyi olur ben tekrar yapmak isterseniz diye yarın yapın demiştim size kalmış 😍😍 nasıl isterseniz

Back
X