- 17 Nisan 2023
- 18
- 3
- 6
- 28
- Konu Sahibi gamzedogukan
-
Canım geri çekilme bir korunma yöntemi değil maalesef. ben de öyle gebe kaldım çok dikkat etmemize rağmen.Bir test al bence ya da hastaneye gidip kanda beta hcg baktır direkt en garanti yol oKızlar bir konuda fikirlerinize çok ihtiyacım var şimdiden fikir sunanlardan allah razı olsun. 10 gündür reglm geçti aşırı derecede gaz sancım var ve bel ağrım ama 2 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı. Birde geri çekilme yönetimi ile birlikte oluyorduk içine gelme gibi bir durum olmadı siz ne düşünüyorsunuz
Geri çekilme korunma yöntemi değil o nedenle hamile kalma oranı çok yüksek oluyor o şekilde. Geç döllenme olabilir belki o nedenle çıkmadı testte en iyisi kan verin en net sonucu alın kafanız rahatlasınKızlar bir konuda fikirlerinize çok ihtiyacım var şimdiden fikir sunanlardan allah razı olsun. 10 gündür reglm geçti aşırı derecede gaz sancım var ve bel ağrım ama 2 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı. Birde geri çekilme yönetimi ile birlikte oluyorduk içine gelme gibi bir durum olmadı siz ne düşünüyorsunuz
Aşırı derece korkuyorum çünkü daha 8 aylık bir kızım varCanım geri çekilme bir korunma yöntemi değil maalesef. ben de öyle gebe kaldım çok dikkat etmemize rağmen.Bir test al bence ya da hastaneye gidip kanda beta hcg baktır direkt en garanti yol o
Kızım daha çok küçük olduğu için korkuyorum birde hayatta yüzümde sivilce çıkmazdı yüzüm şuan sivilce dolu. Ayrıca adet belirtileride sürekli gelip gidiyor o yüzden tırsıyorum cuma günü randevu aldım gidip baktırıcam inşallahGeri çekilme korunma yöntemi değil o nedenle hamile kalma oranı çok yüksek oluyor o şekilde. Geç döllenme olabilir belki o nedenle çıkmadı testte en iyisi kan verin en net sonucu alın kafanız rahatlasın
Canım geri çekilme bir korunma yöntemi değil maalesef. ben de öyle gebe kaldım çok dikkat etmemize rağmen.Bir test al bence ya da hastaneye gidip kanda beta hcg baktır direktKızlar bir konuda fikirlerinize çok ihtiyacım var şimdiden fikir sunanlardan allah razı olsun. 10 gündür reglm geçti aşırı derecede gaz sancım var ve bel ağrım ama 2 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı. Birde geri çekilme yönetimi ile birlikte oluyorduk içine gelme gibi bir durum olmadı siz ne düşünüyorsunuz
korkunu çok iyi anlıyorum ben de hiç beklemediğim anda hamile kaldım bu geri çekilmeye güvenmeyin lütfen.Yani senin vücudun daha kendine gelmeden zor olur ama şöyle düşün bi evlat sahibi olmak için ne sıkıntılar çekenler var.Allah verdiyse o da gelmek istediyse lütfen korkma üzülme.Aşırı derece korkuyorum çünkü daha 8 aylık bir kızım var
Canım acilden girsen beta hcg baktırmak istiyorum desen direkt bakıyorlar.Korkma korkma kendine stres verme şu an belirsizlik seni korkutuyorKızım daha çok küçük olduğu için korkuyorum birde hayatta yüzümde sivilce çıkmazdı yüzüm şuan sivilce dolu. Ayrıca adet belirtileride sürekli gelip gidiyor o yüzden tırsıyorum cuma günü randevu aldım gidip baktırıcam inşallah
Peki sende belirti var mıydı varsa nelerdi ?Canım geri çekilme bir korunma yöntemi değil maalesef. ben de öyle gebe kaldım çok dikkat etmemize rağmen.Bir test al bence ya da hastaneye gidip kanda beta hcg baktır direkt
korkunu çok iyi anlıyorum ben de hiç beklemediğim anda hamile kaldım bu geri çekilmeye güvenmeyin lütfen.Yani senin vücudun daha kendine gelmeden zor olur ama şöyle düşün bi evlat sahibi olmak için ne sıkıntılar çekenler var.Allah verdiyse o da gelmek istediyse lütfen korkma üzülme.
Canım ben geç öğrendim baya bir süre belirti yapmadı desem yeridir.Adet günüm 10 gün geçmişti ama söküldü sökülecek diyordum bir sancı giriyordu 4-5 dk çok ağrıyıp aniden geçiyordu.Akıntım vardı beyaz şekilde kokusuz.Ben bunları hep adete bağladım.Çünkü geri çekilmeyi bir korunma sanıyordum gebelik hiç aklıma bile gelmedi.Stresten gecikti sandım.Neyse birkaç gün çok fazla tansiyon düşüklüğü yaşadım başım dönüp hemen kalbim çarpıyordu.Bir de ben buzdolabı görünce yemek görünce midem çok kötü oluyordu kokulara asla dayanamıyordum su içemeyecek hale gelmiştim ağzımda tuhaf bir şeker tadı vardı hani grip olursun da tatları farklı alırsın ya öyleydi.3-4 gün aç kaldım neredeyse.ama bunlar son belirtilerdi sonra eşime test al dedim ama içim rahattı korunuyoruz sanıyorum.Testte pat diye bi çıktı sonra acile gidip kan verdim orda da çıkınca kadın doğuma gittim.Peki sende belirti var mıydı varsa nelerdi ?
Bir de belimin alt kısmı çok ağrıyorduCanım ben geç öğrendim baya bir süre belirti yapmadı desem yeridir.Adet günüm 10 gün geçmişti ama söküldü sökülecek diyordum bir sancı giriyordu 4-5 dk çok ağrıyıp aniden geçiyordu.Akıntım vardı beyaz şekilde kokusuz.Ben bunları hep adete bağladım.Çünkü geri çekilmeyi bir korunma sanıyordum gebelik hiç aklıma bile gelmedi.Stresten gecikti sandım.Neyse birkaç gün çok fazla tansiyon düşüklüğü yaşadım başım dönüp hemen kalbim çarpıyordu.Bir de ben buzdolabı görünce yemek görünce midem çok kötü oluyordu kokulara asla dayanamıyordum su içemeyecek hale gelmiştim ağzımda tuhaf bir şeker tadı vardı hani grip olursun da tatları farklı alırsın ya öyleydi.3-4 gün aç kaldım neredeyse.ama bunlar son belirtilerdi sonra eşime test al dedim ama içim rahattı korunuyoruz sanıyorum.Testte pat diye bi çıktı sonra acile gidip kan verdim orda da çıkınca kadın doğuma gittim.
Hayırlısı olsun inşallah cuma günü randevum var gidicem hastaneye. Ya ama aklım almıyor çok afedersiniz içine gelmeden nasıl hamile kalabilirizBir de belimin alt kısmı çok ağrıyordu
Canım içine geliyor işte sen fark etmiyorsunHayırlısı olsun inşallah cuma günü randevum var gidicem hastaneye. Ya ama aklım almıyor çok afedersiniz içine gelmeden nasıl hamile kalabiliriz
Canım bizim hormonlar çok aktif demek kiHayırlısı olsun inşallah cuma günü randevum var gidicem hastaneye. Ya ama aklım almıyor çok afedersiniz içine gelmeden nasıl hamile kalabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?