10.gun

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Aşılamada 10.gunum kizlar sizce test yapsam sonuç alirmiyim heyecanla merak ediyorum sonucu 10.gunde olumlu sonuç görenler oldumu

Aşılamada 10.gunum kizlar sizce test yapsam sonuç alirmiyim heyecanla merak ediyorum sonucu 10.gunde olumlu sonuç görenler oldumu
13. Günü pozitifi gördüm ve 14.günü kanda negatifti bence bekleyin. Bazen son güne kadar sürüyor iğnenin etkisi. Ya boşuna sevinirsiniz ya da boşuna üzülürsünüz 😕

13. Günü pozitifi gördüm ve 14.günü kanda negatifti bence bekleyin. Bazen son güne kadar sürüyor iğnenin etkisi. Ya boşuna sevinirsiniz ya da boşuna üzülürsünüz 😕
Belirtileriniz neydi sizin sizdemi aşılama oldunuz

Belirti olarak adet ağrısı gibi ağrılarım vardı. Hepte 16.günü adet oldum. 3 aşılama da başarısız oldu. İnşallah sizinki tutmuştur 🤲🏻
Bendede bazen arada geliyo adet ağrısı hissi sonra geciyo ins sağolun hayırlısı olsun hakkınızda aşılamada kaç yumurtannz olusyu

Bugün dayanamayıp test yaptım merakım için iğnenin etkisi geçmiş sanırım testte bişey çıkmadı sanırım gebelikte yok

Back
X