- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 gündür bu çocuk böyle ve yeni mı dra gideceksiniz... Allah'tan enfeksiyon kapmamis. K vitamini yapacaklar iğne ve göbeğine açıklığı kapatması için bir şey surecekler. O bolgeyi hafif yakıp kapatacak. Ama bu yanma can acısı yapmıyor.
Günaydın. Öncelikle önyargı olmadığını belirtmek isterim. Bebek 10 günlük, göbeği 5. gün düştü yazmışsınız. 10-5=5 dedim ve bebek 5 gündür böyle diye bir sonuca ulaştım. Öyle hayatlar var ki kk da bile. İnsan ister istemez negatif düşünüyor.
Canım bilgim yok ama canı acımıyorsa çok önemli bişey olacağını zannetmiyorum, yanlış da olabilir tabii bu.
Ama o göbeği ısırmak içimden gelmedi dese yalan söylemiş olurum :)))![]()
Maşallah onaAhahaha bizimki 3,4 gün önce 3 kg 700 gr Dı . Bugün gittim 4 kg 100 gram olmuş biz şokbu göbek o yüzden
doktor baktı olumsuz bişey söylemedi valla sadece K vitamini içeren bi iğne yaptı kalcasindan göbeği için o kadar. Bende kötü bişey olmadığını düşüyorum keyfi yerinde bizimkinin çünkü
Geçmiş olsun Can'ım . Göbek biraz zahmetli iş. Banyodan sonra nemli olmasın göbeği dikkat et iyi kurula. Benim kızımın göbeği 10 günlükken falan düştü. Bekle bekle düşmüyo bide kahve akıntı geliyordu Dr banyo yaptırma dedi. Çocuk koktu resmen Pomat sür dedi bana pomat sürdüm bide oksijenli suyla temizledim göbek deliğiniAhahaha bizimki 3,4 gün önce 3 kg 700 gr Dı . Bugün gittim 4 kg 100 gram olmuş biz şokbu göbek o yüzden
doktor baktı olumsuz bişey söylemedi valla sadece K vitamini içeren bi iğne yaptı kalcasindan göbeği için o kadar. Bende kötü bişey olmadığını düşüyorum keyfi yerinde bizimkinin çünkü
Maşallah ona![]()
Göğüs yaraların iyileşti mi
En kısa sürede geçer inşallah canım :) zor kısmı atlattın artık darısı bizlereEvet en azından kanamıyor sadece ilk emmeye başladığında çok kötü aciyo sonra alışıyorum bi de duşta tazyikli su çok kötü acıtıyo o kadar![]()
En kısa sürede geçer inşallah canım :) zor kısmı atlattın artık darısı bizlere
Ben şimdiden istemiyorum ikinciyi :)))Âmin inşallah kolay kolay atlatin :)) ama bunu burda ilk defa sana söylemiş olayım bitanesine daha cesaret edemem düşündükçe korku sarıyo ki dogumdan evvel çok cesaretliydim. Bitane yeter ya tüm varım yoğum onun tüm aklım tüm varlığım herşeyim onun onun için yaşicaz artık :)
Ben şimdiden istemiyorum ikinciyi :)))
İyi geçtiği söylenemez yatağa mahkum devam ediyor. Bir de gebelik şekerim çıktı işin yoksa hamile hamile diyet yap olacak iş mi buBen istiyodum istemem gectisenin nasıl gidiyor hamilelik
İyi geçtiği söylenemez yatağa mahkum devam ediyor. Bir de gebelik şekerim çıktı işin yoksa hamile hamile diyet yap olacak iş mi bu![]()
Yok yahu ne üşengeçliği, rahim ağzı yetmezliği nedeniyle serklajım var, rahim ağzım dikişli yani aniden açılmasın diye. İlk bebeğim erken doğdu o yüzden yaşamadı. Hareketsizlikten de metabolizma iyice sapıttı tabi şimdi şekerle uğraşıcaz. Neyse az kaldı 10 12 hafta idare edicez :))Yaaaaa allah kolaylık versinniye yatak kız? Üşengeçlikten miydi benim gibi