10 günlük bebegim göbek bağı

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
10 günlük bebegimin göbek bağı 5. Gununde düştü küçük bi parça kalmıştı son durum bu. Endişeleniyorum aynı durumu yaşayan var mı bu kadar kan normal mi yarın doktora gidicez bu arada

Eklentiler

• IMG-20170219-WA0048-1.webp
    IMG-20170219-WA0048-1.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 2.665
Can'ım benim bebeğimin çok geç düşmüştü umarım bişey yoktur. Düşmediği için kahve lekeler geliyordu . Kan hiç görmedim

Benim oğlumunki de 5.gün düştü, içinde iltihap gibi bişey vardı, doktor krem sürüyor, yıkanmasında sorun yok diyor, kontrole çağırıyor, panik yapma ama doktora gidin bir an önce, krem sürsün geçiyor

5 gündür bu çocuk böyle ve yeni mı dra gideceksiniz... Allah'tan enfeksiyon kapmamis. K vitamini yapacaklar iğne ve göbeğine açıklığı kapatması için bir şey surecekler. O bolgeyi hafif yakıp kapatacak. Ama bu yanma can acısı yapmıyor.

5 gündür bu çocuk böyle ve yeni mı dra gideceksiniz... Allah'tan enfeksiyon kapmamis. K vitamini yapacaklar iğne ve göbeğine açıklığı kapatması için bir şey surecekler. O bolgeyi hafif yakıp kapatacak. Ama bu yanma can acısı yapmıyor.

Önyargici hanımefendi merhaba öncelikle. Yorumunuz için teşekkür ederim. 5 gündür böyle olmuş olsa ben bunu bugün yazmam emin olun. Merak ettiğim şeyi anında sorarım. Bu kan 1,2 günlük. Doktorum göbeği düşmüş ama ufak bi parça daha var içinde o da düşücek dedi sonra biz bekleyince böyle oldu sanırım düştüğü içinde olabilir bilmiyorum yarın öğrenicez. Sağolun.

Günaydın. Öncelikle önyargı olmadığını belirtmek isterim. Bebek 10 günlük, göbeği 5. gün düştü yazmışsınız. 10-5=5 dedim ve bebek 5 gündür böyle diye bir sonuca ulaştım. Öyle hayatlar var ki kk da bile. İnsan ister istemez negatif düşünüyor.

Günaydın. Öncelikle önyargı olmadığını belirtmek isterim. Bebek 10 günlük, göbeği 5. gün düştü yazmışsınız. 10-5=5 dedim ve bebek 5 gündür böyle diye bir sonuca ulaştım. Öyle hayatlar var ki kk da bile. İnsan ister istemez negatif düşünüyor.

:)) yok yok bizimkinin o büyük parça düştü göbek deliginin bi noktasında bi parça kaldı doktor söylemese ben komple düştü sanmıştım o da düşer dedi 5 gün geçti işte sonra kanı gördüm yani muayenede ve sonrasinda kan falan yoktu muhtemelen düştüğü için bugün kurumuş orası öğleden sonra sorup ogrenicem

Canım bilgim yok ama canı acımıyorsa çok önemli bişey olacağını zannetmiyorum, yanlış da olabilir tabii bu.
Ama o göbeği ısırmak içimden gelmedi dese yalan söylemiş olurum :))) :nazar:

Canım bilgim yok ama canı acımıyorsa çok önemli bişey olacağını zannetmiyorum, yanlış da olabilir tabii bu.
Ama o göbeği ısırmak içimden gelmedi dese yalan söylemiş olurum :))) :nazar:

Ahahaha bizimki 3,4 gün önce 3 kg 700 gr Dı . Bugün gittim 4 kg 100 gram olmuş biz şok :oha: bu göbek o yüzden :D doktor baktı olumsuz bişey söylemedi valla sadece K vitamini içeren bi iğne yaptı kalcasindan göbeği için o kadar. Bende kötü bişey olmadığını düşüyorum keyfi yerinde bizimkinin çünkü

Ahahaha bizimki 3,4 gün önce 3 kg 700 gr Dı . Bugün gittim 4 kg 100 gram olmuş biz şok :oha: bu göbek o yüzden :KK70: doktor baktı olumsuz bişey söylemedi valla sadece K vitamini içeren bi iğne yaptı kalcasindan göbeği için o kadar. Bende kötü bişey olmadığını düşüyorum keyfi yerinde bizimkinin çünkü
Maşallah ona :nazar: :anne:
Göğüs yaraların iyileşti mi

Ahahaha bizimki 3,4 gün önce 3 kg 700 gr Dı . Bugün gittim 4 kg 100 gram olmuş biz şok :oha: bu göbek o yüzden :KK70: doktor baktı olumsuz bişey söylemedi valla sadece K vitamini içeren bi iğne yaptı kalcasindan göbeği için o kadar. Bende kötü bişey olmadığını düşüyorum keyfi yerinde bizimkinin çünkü
Geçmiş olsun Can'ım . Göbek biraz zahmetli iş. Banyodan sonra nemli olmasın göbeği dikkat et iyi kurula. Benim kızımın göbeği 10 günlükken falan düştü. Bekle bekle düşmüyo bide kahve akıntı geliyordu Dr banyo yaptırma dedi. Çocuk koktu resmen Pomat sür dedi bana pomat sürdüm bide oksijenli suyla temizledim göbek deliğini

En kısa sürede geçer inşallah canım :) zor kısmı atlattın artık darısı bizlere

Âmin inşallah kolay kolay atlatin :)) ama bunu burda ilk defa sana söylemiş olayım bitanesine daha cesaret edemem düşündükçe korku sarıyo ki dogumdan evvel çok cesaretliydim. Bitane yeter ya tüm varım yoğum onun tüm aklım tüm varlığım herşeyim onun onun için yaşicaz artık :)

Âmin inşallah kolay kolay atlatin :)) ama bunu burda ilk defa sana söylemiş olayım bitanesine daha cesaret edemem düşündükçe korku sarıyo ki dogumdan evvel çok cesaretliydim. Bitane yeter ya tüm varım yoğum onun tüm aklım tüm varlığım herşeyim onun onun için yaşicaz artık :)
Ben şimdiden istemiyorum ikinciyi :)))

bizim gobegimiz de 13.cu gunde dustu o gobegi gumus nitratla yakiyorlar .bana bebegin gobegi dusmemis sanki cekip koparilmis gibi geldi dusse boyle olmaz bence

Yaaaaa allah kolaylık versin :KK70: niye yatak kız? Üşengeçlikten miydi benim gibi
Yok yahu ne üşengeçliği, rahim ağzı yetmezliği nedeniyle serklajım var, rahim ağzım dikişli yani aniden açılmasın diye. İlk bebeğim erken doğdu o yüzden yaşamadı. Hareketsizlikten de metabolizma iyice sapıttı tabi şimdi şekerle uğraşıcaz. Neyse az kaldı 10 12 hafta idare edicez :))

Back
X