Betanın 4 günde 10 katı artması

lienmei

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2025
4
2
1
27
Merhaba kızlar.
Ben tam 3 haftalıkken gebe olduğumu öğrendim. Beta 23.30 du.
4 gün sonra beta tekrarlandı ve 276 olduğunu öğrendim. Yani 3 hafta 4 günlükken. Bu değer sizce normal mi? Yani 4 günde 10 katı kadar artması normal mi? Benimle aynı durumda olan var mı merak ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba kızlar.
Ben tam 3 haftalıkken gebe olduğumu öğrendim. Beta 23.30 du.
4 gün sonra beta tekrarlandı ve 276 olduğunu öğrendim. Yani 3 hafta 4 günlükken. Bu değer sizce normal mi? Yani 4 günde 10 katı kadar artması normal mi? Benimle aynı durumda olan var mı merak ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Benim de 3 günde 6.5 kata yakın artmıştı, ben de endişelendim. Kadın doğumcuların USG dışında bir şeyi takmadığını gördüm. Şu an 12 hafta doldu, çoğul veya mol değil normal seyrinde.

Benim de 3 günde 6.5 kata yakın artmıştı, ben de endişelendim. Kadın doğumcuların USG dışında bir şeyi takmadığını gördüm. Şu an 12 hafta doldu, çoğul veya mol değil normal seyrinde.
Bende çoğul ve mol den şüphelendim. Molde sanırım daha fazla bir beta değeri çıkıyormuş. Ama çoğul olabilir mi düşüncesi kafamı karıştırmıştı. Evet usg dışındakileri pek önemsemiyor doktorlar. Öyle olunca da insanın endişelenmemesi mümkün değil. Rahatlattınız çok teşekkür ederim.🌸

Bende çok korkmuştum Google sağ olsun ödümü koparmıştı ama doktorum bile gayet normal demişti benim 28 den 223 olmuştu çok yakınız

Bende çok korkmuştum Google sağ olsun ödümü koparmıştı ama doktorum bile gayet normal demişti benim 28 den 223 olmuştu çok yakınız
Evet gerçekten çok yakınız. Tek olmadığımı görmek beni gerçekten rahatlattı. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻🌸

Back
X