Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba, 10 günlü yeni doğan bebeğimin sol gözünde sarı çapaklanma oluyordu bugün gördüm ki diğer gözü de sarı çapaklanma hafif oluyor bu durum neden oluyor bu durumu yaşayan olduysa nasıl çözdünüz bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
Göze mikrop falan kapmış olabilir. Soğuk çaya pamugu batırıp temizleyebilirsin. Dogumdan itibaren çapaklanma varsa da göz yaşı tıkanıklığı masaji yapabilirsin. Benim bebegimde dogdugundan beri 1 gözü çapaklaniyordu. Her şeyi yaptım geçmedi en son internetten bakarak göz yaşı tıkanıklığı masajini yaptim 5 6 güne geçti.
Göze mikrop falan kapmış olabilir. Soğuk çaya pamugu batırıp temizleyebilirsin. Dogumdan itibaren çapaklanma varsa da göz yaşı tıkanıklığı masaji yapabilirsin. Benim bebegimde dogdugundan beri 1 gözü çapaklaniyordu. Her şeyi yaptım geçmedi en son internetten bakarak göz yaşı tıkanıklığı masajini yaptim 5 6 güne geçti.
Damlalar var bildiğim kadarıyla. Ama bana Dr ılık çayla pamukla temizle geçer dedi. Ama 1 gün yapıp diğer gün yapmayıp olmaz. İstikrarlı sekilde yap geçer
Evet, 3 çocuğumda da yaşadım. Doktor kontrolüne düzenli giden birisiyim. Doktorumuz da sorun görmemişti. Sarılıkları gidince çapakla çıkıyor özellikle gözleri sarı olunca.
Arkadaşlar merhaba, 10 günlü yeni doğan bebeğimin sol gözünde sarı çapaklanma oluyordu bugün gördüm ki diğer gözü de sarı çapaklanma hafif oluyor bu durum neden oluyor bu durumu yaşayan olduysa nasıl çözdünüz bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
Benim bebeğimde de oldu ama tek gözünde vardı anne sütü sıktım bende günde iki üç kere burnuyla göz kanalı arasına dairesel masaj yaptım, bebek olduklarından göz kanalları tıkalı olurmuş o sebeple yapılırmış bu da çapak da ondanmış yani belli bir süre daha devam etti ama masajla ve sütle azalmıştı baya sonra bianda bitti
Kaynamış ılınmış suyla bazen de çay suyuyla siliyorum ben. Benim oğlum 1 aylık şu an bizde de durum aynı ve ilk oğlumun da doğduğunda olmuştu. Bebeklerin gözyaşı kanalları açık bir şekilde doğmuyor zamanla kanallar açılırken çapak oluyor bu sebeple. Doktorunuza da danışabilirsiniz hatta.