- 1 Mayıs 2016
- 81
- 46
- 88
- 29
- Konu Sahibi gullguzelim
-
Bir kaç kişi daha söyledi hic farkında değildim :) çok teşekkür ederimGüzel olmuş, güle güle kullanım..
Bı arada, Tuba Ünsal'a benziyorsunuz..:)
Evet makyajımı tamamlamadan önce ve sonra :) baya büyük çünkü çok şiş bantı cıkardıktan sorna bu fotoğraflarikisi de anı tarihlerde mi çekildi acaba? sağdaki fotoğrafta daha büyük duruyor burun. bu arada yakışmış hayırlı olsun :)
ben ayrı zamanlarda çekilmiş sandım soldakinde daha küçük gözüküyor çünkü en son onu çektiniz sandım :)Evet makyajımı tamamlamadan önce ve sonra :) baya büyük çünkü çok şiş bantı cıkardıktan sorna bu fotoğraflar
Yok, fotoğraf açısıyla alakalı olabilir :)ben ayrı zamanlarda çekilmiş sandım soldakinde daha küçük gözüküyor çünkü en son onu çektiniz sandım :)
Sağol canım suan 6 ama ocaktan sonra 8 bin diye biliyorumçok güzel olmuş :)
bende yarıyıl tatilinde olucam size verilen fiyat nedir çünkü benim 2017 oluyo sene değiştiği için hemen fiyatta artar mı?
Canım cok saol..Bekir sivrigercekten harika bende 11 ay önce oldum ama revizyona ihtycm var gercekten muhtesem olmuş kim aptı ameliytınzı
Merhaba çok güzel olmuş. Uzun vadede hayırlı olmasını dilerim:)Kızlar 15 günlük. Önden çok şiş umut ediyorum ki böyle top gibi kalmaz..
Canım cok tesekkurler bol bol yardımcı olmaya calısıyorum paylaşıp özelden her yazdıgınızda yardımcı olurum. Hepimizin hakkında hayırlısı :)Merhaba çok güzel olmuş. Uzun vadede hayırlı olmasını dilerim:)
Bende Bekir hocaya olacağım 30 Eylül'de.. su anda o kadar ödem var ki, çok belli ama sekil kendini gösteriyor. Yüzünüz zaten çok güzel. Böyle fotoları paylaşmanız çok Harika, ekin bey her resmî paylaşamıyor elbette erken kontrol zamanlarından önce.
Merhaba kizlar hayirlisiyla 10 ekimde bende bekir beye burun estetigi yaptiriyorum. Benimle biraz tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim. Kendim hollandadan geliyorum 10 gun kalacagim istanbulda cok heyecanliyim. Nasil gecti hersey bekir bey istedigin burunu veriyor mu?
Simdiden tesekkurler yorumlariniz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?