10 günlük burnum(bekir sivri)

Güzel olmuş, güle güle kullanım..
Bı arada, Tuba Ünsal'a benziyorsunuz..:)

ikisi de anı tarihlerde mi çekildi acaba? sağdaki fotoğrafta daha büyük duruyor burun. bu arada yakışmış hayırlı olsun :)

ikisi de anı tarihlerde mi çekildi acaba? sağdaki fotoğrafta daha büyük duruyor burun. bu arada yakışmış hayırlı olsun :)
Evet makyajımı tamamlamadan önce ve sonra :) baya büyük çünkü çok şiş bantı cıkardıktan sorna bu fotoğraflar

çok güzel olmuş :)
bende yarıyıl tatilinde olucam size verilen fiyat nedir çünkü benim 2017 oluyo sene değiştiği için hemen fiyatta artar mı?

çok güzel olmuş :)
bende yarıyıl tatilinde olucam size verilen fiyat nedir çünkü benim 2017 oluyo sene değiştiği için hemen fiyatta artar mı?
Sağol canım suan 6 ama ocaktan sonra 8 bin diye biliyorum

Merhaba kizlar hayirlisiyla 10 ekimde bende bekir beye burun estetigi yaptiriyorum. Benimle biraz tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim. Kendim hollandadan geliyorum 10 gun kalacagim istanbulda cok heyecanliyim. Nasil gecti hersey bekir bey istedigin burunu veriyor mu?

Simdiden tesekkurler yorumlariniz icin

Kızlar 15 günlük. Önden çok şiş umut ediyorum ki böyle top gibi kalmaz..

Kızlar 15 günlük. Önden çok şiş umut ediyorum ki böyle top gibi kalmaz..
Merhaba çok güzel olmuş. Uzun vadede hayırlı olmasını dilerim:)

Bende Bekir hocaya olacağım 30 Eylül'de.. su anda o kadar ödem var ki, çok belli ama sekil kendini gösteriyor. Yüzünüz zaten çok güzel. Böyle fotoları paylaşmanız çok Harika, ekin bey her resmî paylaşamıyor elbette erken kontrol zamanlarından önce.

Merhaba çok güzel olmuş. Uzun vadede hayırlı olmasını dilerim:)

Bende Bekir hocaya olacağım 30 Eylül'de.. su anda o kadar ödem var ki, çok belli ama sekil kendini gösteriyor. Yüzünüz zaten çok güzel. Böyle fotoları paylaşmanız çok Harika, ekin bey her resmî paylaşamıyor elbette erken kontrol zamanlarından önce.
Canım cok tesekkurler bol bol yardımcı olmaya calısıyorum paylaşıp özelden her yazdıgınızda yardımcı olurum. Hepimizin hakkında hayırlısı :)

merhaba ben bekır beye amelıyat oldum. ameliyat tamponları cıkarken hıc acı yok. sormak istedıgınız bısey varsa cevap verırım.

Merhaba kizlar hayirlisiyla 10 ekimde bende bekir beye burun estetigi yaptiriyorum. Benimle biraz tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim. Kendim hollandadan geliyorum 10 gun kalacagim istanbulda cok heyecanliyim. Nasil gecti hersey bekir bey istedigin burunu veriyor mu?

Simdiden tesekkurler yorumlariniz icin

merhaba,
ameliyat oldunuz mu nasıl geçiyor sürec bir sıkıntı varmı?

Back
X