Eki Görüntüle 2050438
Eki Görüntüle 2050439
Eki Görüntüle 2050438
Eki Görüntüle 2050439
Eki Görüntüle 2050440
Sonunda bende ameliyat oldum kızlar. 10 gün oldu daha ama nasil olmus yorumlar misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Telefonumun kamerasindan kaynakli sanirim :)Resimler çok net değil ama yinede güzel görünüyor güle güle kullan
İlk dediginizi pek anlayamadim yani kavisli veya düz konusunda konuşmadik tasarimda yapilmadi cok ilgiliydi doktorum yüzüme yakisacak bir burun yapicagini dile getirdi hep oyle de oldu bence :) Doktorum kbbci çağdaş öztürk cok memnunum ben şuan zaten daha 10 günlük burnum eminim daha çok degisir ve begenmenize sevindim :)Burun sırtı kavisli değil de düz olacak sanırım. Burun ucuna ise bayıldım Doktorunuz kimdi? Tasarım yaptı mı ameliyat öncesi?
Burun sırtı konusunda çok kararsızım ben yaaİlk dediginizi pek anlayamadim yani kavisli veya düz konusunda konuşmadik tasarimda yapilmadi cok ilgiliydi doktorum yüzüme yakisacak bir burun yapicagini dile getirdi hep oyle de oldu bence :) Doktorum kbbci çağdaş öztürk cok memnunum ben şuan zaten daha 10 günlük burnum eminim daha çok degisir ve begenmenize sevindim :)
Anladim umarim bulursunuz tasarim yapan bir doktor. Haklisiniz burun sirti onemli yuze yakismasi gerekiyor ama doktor iyi olunca emin olun halloluyorBurun sırtı konusunda çok kararsızım ben yaabu biraz hastanın kendi seçimiyle alakalı bişey herhalde
bazen düz inen burun sırtı çok daha şık ve güzel duruyor diyorum bazen de kavis daha hoş ve zarif geliyor bu yüzden sordum tasarım yaptı mı diye, bana tasarım yapıcak bi doktor lazım acilen Sizin burnunuz gayet doğal ve hoş olmuş, hatta 10. gün için çok çok başarılı bence hayırlı olsun
Çok tesekkur ederim öncelikle güzel yorumunuz beni mutlu etti :) ücret konusunu özelden yazabilirim :)burnunuza bayıldım 10 günlük ödemli ve şiş olmasına rağmen tek kelimeyle mükemmel şişlikler indikten sonra yüzünüze uyumlu çok hoş bir burnunuz olacak güle güle kullanın ameliyatınızı ne kadara yaptırdınız acaba ücreti konusunda bilgilendirir misiniz tşkler
Merhaba,fotoğraflar silindi sanırım gözükmüyor bende Kocaeli'nde doktor araştırıyorum süreç nasildi piezo tekniği mi kullanıyor doktorEki Görüntüle 2050438 Eki Görüntüle 2050439 Eki Görüntüle 2050438 Eki Görüntüle 2050439 Eki Görüntüle 2050440 Sonunda bende ameliyat oldum kızlar. 10 gün oldu daha ama nasil olmus yorumlar misiniz