• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat olmak için çok mu geç kaldım?

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.780
1.146
698
Ankara
15 sene önce burun ameliyatı geçirdim. Burnum enkaz durumunda. Ve bu kadar sene bu çirkin burunla, dolayısıyla çirkin yüzle yaşadım. Şimdi 36 yaşındayım. Bu saatten sonra revizyon olup güzel olsam ne olmasam ne diye düşünüyorum. Çünkü gençliğin en güzel yılları bu batık burunla geçti. Revizyon için çok geç kalmışım değil mi? 40 yaşındaki bir kadın güzel olsa ne olmasa ne...

Hep ayni seyleri yaziyorsun. Bundan kurtulman lazim. Ayrica bi kadin olarak sen nasil boyle dusunursun ki. Etrafin mi bu psikolojiye soktu acaba? Cevap: Istiyorsan yaptir tabii ki

Evet etrafım soktu. Siz kaç yaşındasınız?
Konu sizin durumunuz neden size yanit yazan baska bi kullaniciya yas soruyorsunuz ki😂
Siz iyi hissedecekseniz esiniz yada sevgiliniz sizi daha cok sevecegini begenecegini dusunuyorsaniz neden olmasin, maddi olarak ve iyilesme surecini de yasayacaginizi/atlatacaginizi da dusunun derim

15 sene önce burun ameliyatı geçirdim. Burnum enkaz durumunda. Ve bu kadar sene bu çirkin burunla, dolayısıyla çirkin yüzle yaşadım. Şimdi 36 yaşındayım. Bu saatten sonra revizyon olup güzel olsam ne olmasam ne diye düşünüyorum. Çünkü gençliğin en güzel yılları bu batık burunla geçti. Revizyon için çok geç kalmışım değil mi? 40 yaşındaki bir kadın güzel olsa ne olmasa ne...
inanamiyorum bacim 36 yas mi
benden daha iki yas büyüksün nasil yasli olabilirsin?
gencligimizin baharindayiz hayat daha yeni basliyor
at boyle düşünceleri kafandan
hem niye gec olsun
ben daha bebek calismasina baslamadim bile ama simdi coluk cocuk defterini kapattiktan sonra sarkan memelerime ameliyat olurum diye butce ayirmaya başlayacağım. ki o zamana yasim kim bilir kac olur. hic demiyom "bu saatten sonra semsi meme neyime" diye:)
sen de deme
daha yaşayacak guzel gunlerimiz var. para varsa ol ameliyatini

42 yaşımdayım. Anneyim. 5 ay önce revizyon oldum. Tabii ki keşke daha önce olsaydım dedim ama hiç "bu saatten sonra niye olayım ki?" demedim. Kadın her yaşta güzel görünmek ister. Ve kadın, her yaşta kadındır. Şimdi iyi ki oldum diyorum. Üstelik kendimi de yaşlı hissetmiyorum. Bu psikolojiden çıkmanız lazım. Sadece burun meselesi için söylemiyorum. Henüz 36 yaşındasınız ve bu yaş şimdinin dünyasında orta yaş bile sayılmıyor. Hala genç sayılıyor. Hem insanın kendini iyi hissetmeye her yaşta ihtiyacı vardır. Öyle olmasa kadınlarımız 50'sinde botoks, yüz gerdirme, göz kapağı ameliyatı vs. olmazdı. Bunları da boşverin. Bu sadece estetikle ilgili bir konu değil. İnsan beden sağlığına da, ruh sağlığına da, görüntüsüne de her zaman özen göstermeli. Bunları bir erkek ya da başkası için de değil, kendi için özen göstermeli. Naçizane tavsiye...

ay ne alaka ? 45 yaşındaki yengem alnında kırışıklık çıktı diye işlem yaptıracak yüzünde bir leke çıksa doktor doktor gezer gelini bile var niye kendini salsın ?

42 yaşımdayım. Anneyim. 5 ay önce revizyon oldum. Tabii ki keşke daha önce olsaydım dedim ama hiç "bu saatten sonra niye olayım ki?" demedim. Kadın her yaşta güzel görünmek ister. Ve kadın, her yaşta kadındır. Şimdi iyi ki oldum diyorum. Üstelik kendimi de yaşlı hissetmiyorum. Bu psikolojiden çıkmanız lazım. Sadece burun meselesi için söylemiyorum. Henüz 36 yaşındasınız ve bu yaş şimdinin dünyasında orta yaş bile sayılmıyor. Hala genç sayılıyor. Hem insanın kendini iyi hissetmeye her yaşta ihtiyacı vardır. Öyle olmasa kadınlarımız 50'sinde botoks, yüz gerdirme, göz kapağı ameliyatı vs. olmazdı. Bunları da boşverin. Bu sadece estetikle ilgili bir konu değil. İnsan beden sağlığına da, ruh sağlığına da, görüntüsüne de her zaman özen göstermeli. Bunları bir erkek ya da başkası için de değil, kendi için özen göstermeli. Naçizane tavsiye...
Merhaba konudan bağımsız olarak kime revizyon oldunuz

Revizyon zor bi süreç burnunda tam olarak sıkıntı ne ayrıca psikolojini düzeltmeden olma bu yüzden ilk doktoru iyi seçmek gerekiyor

Peki neden revizyon oldunuz? Burnunuzda ne gibi sıkıntılar vardı?

Ablan bin yaşına da gelse taş taş diye bir şarkı var sabahları açın biraz dinleyin biraz kıvırın kendinize gelin
Gençliğin baharında neye geç kalmışlık hissi bu böyle

Tanıdığım bir abla vardı. 55 yaşında diş teli taktırdı. Dişleri çarpıktı. Nerden baksan 30-35 senelik evli. Oldukça da maddi olarak zengin biriydi. İstese çoktan yapardı ama 55’inde yaptırası gelmiş demek. Arkasından çok konuşan duydum. Bu yaşta ergen gibi diş teli taktırdı diye. Ama kime ne? 40 yaş geç bir yaş değil ki hem. İstiyorsan yap. Hayat senin hayatın.

Back
X