Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba kizlar 10 günlük bir kızım var ve son 2 gündür araliksiz emiyor 6-7 saat biraksam 10 dk icinde uyaniyor ve yine aglamaya basliyor emmek istiyor. Emince duruyor hic bir sorun yok ama ben perisan oldum uyuyamiyorum.. Yardim edin
sutun yeteri kadar var mı sag bi bak bence yeterli olmuyo olabilir bu yüzdende sık sık uyanır ve sürekli emmek ister
Valla benimki ne denediysem olmadi memeden kesene kdr uyandi. Once acmi yok gazimi var yoksa sadece anne ilemi uyumak istiyor vs vs liste uzuyor.ilk aylarda bu durum normal olabiliyor.eger karsi degilseniz emzik deneyin.ben cok ugrastim tutmadi.etrafimda bi bana vurdu uyumayan usak:)bitkisrl bi gaz damlasi varmis biogaia bi tane daha var ama adini unuttum ykn iki arkadas ayni anda dogum ypti ve onu kullandilar dr vermisti.bide birisi bi donem gunde bir kez mama ile destekliyordu.ama mama vermek icin aylik gelisimine kilo alip almamasina bkyr drlar.tez zmnda normale doner umarim.bol sans
Aynı sorun bendede olmuştu 40 ı çıkana kadar heleki ilk haftalar böle olabiliyor biraz sabır zamanla normale dönüyor doğumun eğer sezeryansa sütün yavaş yavaş çoğalır tavsiyem bol su içmen içtikçe baya çoğalacaktır gece emzirmelerine dikkat et lütfen bebeğin genzine kaçar farketmeye bilirsin uyku ağır bassarsa nrysr soruna gelelim bunun bi öaresi yok sakın mama verme ama sütüm yokdiyede düşünme çünkü bebekler doğdukları andan itibaren emme hissi duyarlarmş ve devamlı emmek istemesi bundan ve yavaş yvaş dinlene dinlene emdiği içinde çok memede kalıyormuş gibine gelebilir çok çabuk sindiriyo zaten sen o istemese bile uyandırıp emzirmelisin zaten birde gaz sıkıntısı eğer gazlı birbebekse devamlı meme ister çünkü o şekilde rahat hisseder bebekler kendini güvende hisseder gaz problemide bi süre sonra ortadan kalkacaktır ben çok çektim bu sıkıntıdan dolayı :) birde emzirirken bit göğsunu bitirmeden öbürünü verme derim çünkü ilk emilen süt pek yaramaz ve gaz yapar çocuga son süt yağlıdır bazıları bir bi ğögsunu bir öbur gögsnu ver der hayır ozaman bebek hep gazlı sütü alır hem yaramaz hemde süt bayatlar sbret bu zamanlar zor zamanlar ama 40 ı çıktıktan sonra inan bira dha rahatlıcaksın hele 3 ylık 4 aylık olsun düzeninde oturur kaka aaatını anlarsın uyku saatini bilirsin bi rutin oluşur yanii
Emzik vermediğim için çok pişmanım hem gece boğulmalarını önlüyormuş hemde gerçekten işini kolaylaştırıyor annenin 2 aylıkken vermeyi denedim almadı ve almıyor alırsan mutlaka aventin emziklerinden al çnkü güvenilir ve silikon plastik değil çene damak yapılarına uykun