Merhaba kızlar ben 13 nişanda doğum yaptım bugün tam 40 günlük olduk silikon göğüs ucu ile tutuyor oğlum memeyi ve başta sarılık riskinden dolayı biberon ile maalesef mama verdik ki ilk çocuğum değil tecrübeliyim güya ama ilk kızımda yaptığım hatayı yine yaptım aslında ben değil de yanımda kalanlar o ağrı sancı esnasında aman ver nirşey olmaz verelim dediler yine düştüm bu olaya. Neyse bebeğim memeyi bırakmadı emiyor silikon uç ile ama sütüm az baştan beri hiç akmadı mesela daha bitmez atletim ıslanmamıştır buara mamayı günde 2-3 e indirdim gece güzel yutkunuyor ama gündüz 5 kere çekip bir yutkunuyor bence sütüm bayapı az birkaç kere sağmıştım 30 cc çıkıyor iki memeden 60 felan çıkıyor çok az bence ya Ve memelerim asla dolmuyor yani mesela akşam 10-11 den sabaha kadar mama verir emzirmezsem ancak l zaman sabah dolu oluyor onun dışında hep yumuşacık gün içinde mesela birkaç gündür mama az verdiği.m için sürekli memede yarım saat en geç bir saatte ama çekiyor çocuk öyle lıkır lıkır gelmiyor uzatıp bırakıyor mememi çekip uzatıyor sinirleniyor ve neler yedim neler yapmadım ki artısn diye sütüm hani bebek emdikce artıyordu kaç gündür mama çok az veriyorum memede tutmaya çalışıyorum ama artmadı süt ve o sırada herşey yedim günde 5 litre su hurma,dut,malt içecek,bestlak damla iki günde bari bir tık fayda olaydı bitmez dolu olaydı şu memeler yok yok sinirim bozuluyor yani çok geç soluyor memelerim benim dediğim gibi 6-7 saat olunca ancak dolu dolu oluyor onda da ön süt çok fazla oluyor onu alıp çekip bırakıyor ki baştan beri en fazla 10 dakika duruyor memede bu da çok az değil mi ya