Emme sorunu meme +mama lütfen yaşayanlar varsa yorum yapabilir mi ?

Minnosumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.534
1.383
133
34
Merhaba kızlar ben 13 nişanda doğum yaptım bugün tam 40 günlük olduk silikon göğüs ucu ile tutuyor oğlum memeyi ve başta sarılık riskinden dolayı biberon ile maalesef mama verdik ki ilk çocuğum değil tecrübeliyim güya ama ilk kızımda yaptığım hatayı yine yaptım aslında ben değil de yanımda kalanlar o ağrı sancı esnasında aman ver nirşey olmaz verelim dediler yine düştüm bu olaya. Neyse bebeğim memeyi bırakmadı emiyor silikon uç ile ama sütüm az baştan beri hiç akmadı mesela daha bitmez atletim ıslanmamıştır buara mamayı günde 2-3 e indirdim gece güzel yutkunuyor ama gündüz 5 kere çekip bir yutkunuyor bence sütüm bayapı az birkaç kere sağmıştım 30 cc çıkıyor iki memeden 60 felan çıkıyor çok az bence ya Ve memelerim asla dolmuyor yani mesela akşam 10-11 den sabaha kadar mama verir emzirmezsem ancak l zaman sabah dolu oluyor onun dışında hep yumuşacık gün içinde mesela birkaç gündür mama az verdiği.m için sürekli memede yarım saat en geç bir saatte ama çekiyor çocuk öyle lıkır lıkır gelmiyor uzatıp bırakıyor mememi çekip uzatıyor sinirleniyor ve neler yedim neler yapmadım ki artısn diye sütüm hani bebek emdikce artıyordu kaç gündür mama çok az veriyorum memede tutmaya çalışıyorum ama artmadı süt ve o sırada herşey yedim günde 5 litre su hurma,dut,malt içecek,bestlak damla iki günde bari bir tık fayda olaydı bitmez dolu olaydı şu memeler yok yok sinirim bozuluyor yani çok geç soluyor memelerim benim dediğim gibi 6-7 saat olunca ancak dolu dolu oluyor onda da ön süt çok fazla oluyor onu alıp çekip bırakıyor ki baştan beri en fazla 10 dakika duruyor memede bu da çok az değil mi ya

Ve evet internette baktığım kadarıyla en şok sağmak süt arttırıyor ama ona hiç vaktim yok evd ebir çocuğum daha var artı oğlum hiç durmuyor uyanık olduğu her an kucakta olacak yoksa mız mız ağlıyor sürekli uyuduğunda da yarım saat en fazla bir saat uyuyor onda d skızımı okula hazırlıyorum beslenmesi kahvaltısı koştur koştur onları ancak yapıyorum hiç sağım yapma gibi bir şansım yok

İyice büyüdü sanki birkaç gündür hiç sütüm yetmiyor gibi hissediyorum 40 günlük oldu midesi büyüdü Buarada 3200 doğdı 4800 kilosu şuan doktor iyi almış dedi meme mama devam dedi tek meme ile bu kadar alamazdı zaten biliyorum mama takviyesiyle aldı of bilemiyorum yani. İlk kızımda 40 günden sonra emmedi sütüm azaldı bitti bu da gidişat o yönde hiç doya doya lıkır lıkır sütle emziremedim çocuklarımı ya 😢 kızım da sanki 40günden sonra gece bir süre emdi gündüz emmedi oğlum da bugün gündüz çok kötüydü çekip uzatıp bıraktı memeyi hep ağladı ve bugün mama arttırmak zorunda kaldım muhtemelen o da uzaklaşıyor iyice memeden 😢 ki kaç gündür beslenmeye süt artsın diye uykuma dikkat etmeye çalıştım hep çok umutluydum özellikle bugün yani gece gündüz yedim ve su içtim hiç ağzım boş kaldı süt yapıcı herşey yemiştim hemen etki etmez diye bugün e ümitliydim 3 gün oldu çünkğ güzelce beslenmeye herşeye dikkat edeli o yüzden bugün kesin sütüm bayağı arttı diye düşünürken sabahtan beri çok az emdi 😢😢

Back
X