Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
73.2 başlangıc kilom...
Merhaba bu diyetde yumurta yemek sınırsız..
Ben her gün 2 yumurta 1 bardak portakal suyu bazen haşlanmış tavuk göğsü salata yiyecem. Bakalım 10 gündü ne kadar fark olucak...
73.2 başlangıc kilom...
Merhaba bu diyetde yumurta yemek sınırsız..
Ben her gün 2 yumurta 1 bardak portakal suyu bazen haşlanmış tavuk göğsü salata yiyecem. Bakalım 10 gündü ne kadar fark olucak...
Öyle gerçekten Allah yardımcın olsun ama yumurtayı seviyorsan çok zorlanmazsın zevkle hergün değişik bahararlarla yemeye çalış değişiklik gibi hissedersin en azından
Annem yumurta diyeti ile 15-20 kilo verdi hergün her sabah haşlanmiş yumurta iş yerinde firsat olmuyor hastanede calisiyor ordaki hemsirelerle birlikte diyete girmisler öğlenleri bile haşlanmiş yumurta yiyolar tuza karabibere banip ama cok etkili bende 1 ayda 5 kilo vermistim simdi yine biraz aldim tiroid hastasiyim metabolizmam calismiyo ve en kötüsü insulin direncimi kiramiyorum