• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro Başladım

heraxhera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Dün akşam ilk dozu yaptım 2.5 ile başladım. Sabah tartıldım 63.1 ve güne başladım, en son dün 17 civarı yemek yemiştim iğneden sonra başlayan geğirme atakları inanılmaz, sürekli çok yemişim gibi hissettim. Bu sabah da aynı uyandım akşama kadar böyle sürdü, geğirme neredeyse sürekli. Akşam 1 bardak kolojen içtim ve haşlanmış yumurta yedim enerjim biraz toparladı baya düşmüştü. Açlık hissi yerine tuhaf bir hissi var, normalde sosyal medyada gördüğüm yiyecekler beni çok tetiklerdi araba reklamı izliyormuş gibi bakıyorum umarım böyle sürer.

günaydınnn, takip grubumuza bekleriz,monjura başlığında da yazışıyoruz,aşağıdaki başlıkta da güncel tablomuzu ben arada paylaşıyorum

Yaş-boy da eklerseniz tabloya eksiksiz ekleyeyim sizi de, kolaylıkla gitsin kilolaar

29 Kasım cumartesi 2.dozu yaptım. Yemeğe davetliydim orada musakka ve kabak Tatlısı yedim akşam hiç bişey olmadı ama sabaha kadar çok zorlandım. Mide bulantısı ve rahavet, gece biraz çıkardım ama yinede rahatlatmadı. Kızartma cidden mide bulandırıyor daha önce hiç olmamıştı. Bulantı Pazar günü akşama kadar sürdü akşam çorba içip meyve yedim geçti. Bu sabah tartıldım 60.1 çıktım 9 günde 3 kilo vermişim ama çoğu ödemdir diye düşünüyorum. Bugün itibariyle diyete başlamaya çalışacağım belki sporda eklerim. İlk dozda bütün hislerim alınmış gibiydi 3 günden sonra o his geçti doz değerimi düşüyor dedim. 2. Dozda hissizlik geri gelmedi şunu söylebilirim açlık hissetmiyor olabilirsin ama yeme iradesi yine sana kalıyor. Eşime sabah simit aldım kokusu etkiliyor 😂 ben baya uzay bişey bekliyormuşum.

6 Aralıkta 3. dozumu yaptım, 9 Aralık tan bildiriyorum sabah tartıldım 17. günüm 58.9 çıktım 4.2 kilo vermişim. Süreçte ufak ufak spora da başladım sarkmaktan korkuyorum. Yemek konusunda istekli değilim ama yüzüm çöker diye endişeliyim, bazen tek öğün bazen iki öğün yiyorum, salatayı yediğimde hazmedemiyorum.

Merhaba Yüzünüz çöktü mü kaç kilo verdiniz? Sarkma oldu mu? Bilgi verir misiniz

Back
X