10. Haftada Cinsiyet Belirleme

NuRDAn_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
615
48
73
33
Kullanmadım da canım şöyle bir baktığımda biraz saçma gibi geldi hem doğru olsa bile 89 tl vermezdim ben, zaten 2 ay sonra öğreneceğiz Allahın izniyle

Kullanmadım da canım şöyle bir baktığımda biraz saçma gibi geldi hem doğru olsa bile 89 tl vermezdim ben, zaten 2 ay sonra öğreneceğiz Allahın izniyle

ben olsam bende almazdım ne gerek var ona o kadar para vermeye

ben merak ettim alacaktim yabanci sitelerdeki forumlara baktim dolandiricilik falan yaziyor oyuzden vazgectim almaktan

ya ben pek meraklı değilim aslında yada özel bir isteğim yok erkek veya kız olsun diye.yinede doğruluğunu merak ettim.12 haftada cinsiyet belli oluyor diyorlar ama bazen uzuyormuşta :)

ya ben pek meraklı değilim aslında yada özel bir isteğim yok erkek veya kız olsun diye.yinede doğruluğunu merak ettim.12 haftada cinsiyet belli oluyor diyorlar ama bazen uzuyormuşta :)

ben dün doktoruma sordum ne zman belli olur diye 4 ay da anca dedi bu ay beli olur diye düşünmüştüm oysa:)

Cnm ya yan profilden bebek yatarken ultrason resmi varmi varsa ekle sana nub teorisine gore
Kizmi erkekmi soliyim tahminimi:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…