10.haftada düşük yapanlar

Acemianne42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
3.321
5.957
158
39
Kızlar 10 haftalık gebeyim bebeğimin gelişimi 6.hafta da kalmış
Pazartesi gününe kurtaj günü verdi doktorum yogunluktan anca o zamana gün varmış
Benim dün ve bugün hafif lekelenme şeklinde kanamam var, düşük yapmaya mı başladım acaba pazartesi gününe kadar dayanır mı korkuyorum yaa 😔

Kızlar 10 haftalık gebeyim bebeğimin gelişimi 6.hafta da kalmış
Pazartesi gününe kurtaj günü verdi doktorum yogunluktan anca o zamana gün varmış
Benim dün ve bugün hafif lekelenme şeklinde kanamam var, düşük yapmaya mı başladım acaba pazartesi gününe kadar dayanır mı korkuyorum yaa 😔
Kalp atışı var mi

Acile gitmelisin canim ya😔 düsük yapiyorsun hemen bakmalari lazim bende evde düsük yaptim ve cok kotu olmustu.cok gecmis olsun.Allah saglikli evlatlar nasip etsin 😔

Acile gitmelisin canim ya😔 düsük yapiyorsun hemen bakmalari lazim bende evde düsük yaptim ve cok kotu olmustu.cok gecmis olsun.Allah saglikli evlatlar nasip etsin 😔
İlk gün akşam sıvı boşaldı resmen
Dün itibari ile de hafif lekelenme şeklinde kanamam var (ayağa kalkınca yada wc de görüyorum)
Daha dün hastane de idim yoğun kanama olursa acilden giriş yap dedi
Normalde pazartesi gününe kürtaj günü verdiler, genetik inceleme de yapılacak kürtaj olursa ama düşük yaparsam genetik inceleme yapılamaz embriyo ya o nedenle hareket etmeden yatmaya çalışıyorum 😔

Back
X