10 haftalık hamilelikte kanama

Kahverengi aktif kanama değil demek Korkmayın. Kahverengi lekelenmenin bitmesi bazılarında uzun sürebiliyor. Doktorunuz doğru söylemiş. Bana da öyle söylemişti doktorum ve söylediği zamanlarda bitti.
Düşünmemeye çalışın. Bana doktorum "düşünmemeye çalışacaksın, stres yapma ben biteceğini düşünüyorum" demişti.
İnşallah kısa süre sonra sizinki de bitecektir 🙏
Özellikle gece yatıp sabah uyandığımda ilk tuvalete gittiğimde fazla görüyorum kahverengi leke. Bu sizde de oluyormuydu

Özellikle gece yatıp sabah uyandığımda ilk tuvalete gittiğimde fazla görüyorum kahverengi leke. Bu sizde de oluyormuydu
Evet bazen oluyordu. Gece içeride biriken kanı atıyor olabilir. Dinlenme imkanınız var mı?

Hastanede yatarken de sabah ilk muayenede gelen kan miktarı daha fazla olurdu

İş konusunu düşünmeyin ne kadar dinlenirseniz o kadar iyidir. Hatta mümkünse kanama iyice azalıp küçülene kadar çok ayak üstü bi ilde rapor almaya devam edin. 3 sene önceki hamileliğimde 12. Haftada başlayıp 14te biten bi kahverengi lekelenmem oldu. Doktorum leke kesilene kadar toplam 17 gün rapor verdi. Kesilmeden işe dönemezsin dedi. Bebekle sizin sağlığınız işten daha önemli. Dinlenmeye çalışın boş su için

🙁 Çok ayakta kalmamaya çalışın. Doktorunuz ne dedi çalışma için?
Doktor 10 gün raporumu uzattıktan sonra yıllık iznimi alacağımı biliyordu ama işveren 20 gün raporlu olduğum için yıllık iznimi bana vermedi. Doktorda 5 hafta sonra randevu verdi. İşe başlamadan arayacağım

Doktor 10 gün raporumu uzattıktan sonra yıllık iznimi alacağımı biliyordu ama işveren 20 gün raporlu olduğum için yıllık iznimi bana vermedi. Doktorda 5 hafta sonra randevu verdi. İşe başlamadan arayacağım
Çalışınca zor oluyor maalesef 🙁 bence de doktoru arayın, o ne diyecek. İnşallah başlamak zorunda kalırsanız da sorun olmayacağını söyler 🌟

7. haftamdayım 5. haftadan kahve lekelerim arada nadir kırmızı kanamam oluyordu. fitil alıyorum günde teke düşirdüm lekelenmem çok azalmıştı bugün lazere gidemedğimiz için ağdaya gittim genitalimidr aldırdım iyitdim eve geldm akşam olunca kırmızı dolu kan geldi acile gittim bebek iyi kanama alanıda yok iğne yaptırlar yarın fitile decam edicem ama moralim çok bozuldu
Gebelikte ağda kasılmayı tetikler zaten yasak geçmiş olsun

Back
X