10. Haftada hala kasık ve karın ağrısı normal mi?

Lacrymose

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.025
5.972
358
Merhaba arkadaşlar. 10+3 haftalık hamileyim ve hala kasık ağrılarım devam ediyor. Doktor 3 gün önceki son kontrolümde bebeğimin eşinin aşağıda olduğunu, ama henüz plasenta previa demek için erken olduğunu 28. haftaya kadar yukarı çıkmasının bekleneceğini söyledi. Korkulacak bir durum yok dedi. Herhangi bir kanamam lekelenmem 10 hafta boyunca olmadı. Ama şimdi bebek aşağıda dedikten sonra bu kasık ağrısı beni korkutuyor. Yardımınıza ihtiyacım var :( :( (Bu arada kasık ağrıların öyle dayanılmaz boyutlarda değil gün içerisinde kendini hatırlatıp geçiyor diyeyim. Ama 10 hafta boyunca hep bu şekilde devam etti. Bu haftalara kadar sürmesi normal mi?) Şimdiden teşekkürler.

Bebeğin eşi aşağıda olduğu için ağrı olması normal canım. Dinlenmen gerekiyor çok ağır iş yapmaman gerekiyor. Doktor sorun yok diyorsa kendini korkutma

Çok ağır iş yapmamaya çalışıorum canım ama günlük hayatta ister istemez devamlı da yatamıyoruz. Daha erken olduğu için ben de umutsuz değilim ama yine de her ağrıda korkuyorum :(

Öyle ağrılar ben dede oluyor
Korkuyorum ben de bazen ama yapacak bişey yok

Rahimin büyümesinden kaynaklaniyor geneli ben hala cekiyorum otursam agriyor uzansam agriyor hatta doktoruma sordum bu agrilar ne zaman biter diye 40.haftada kurtulursun dedi ne yazikki :(
telaslanma arkadasim ama dikkati de elden birakma ;) sana tavsiyem cok ayakta kalmamaya calis cok fazla yurumemeye calis fırsatını bulduğun her an dinlen. Bir anda su isi de yapim bu isi de yapim deme 15-20dkya bir otur dinlen.

Dikkat edicem arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için rahatlattınız beni

Back
X