Kızlar 15 + 4 gebelikte kasık ağrısı adet sancısı gibi ağrı normal mi

babyyoda1

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
183
53
18
Kızlar iyi akşamlar 15 + 4 içindeyim
Dün maalesef eşimle tartıştık ve gerçekten beni çok fazla kıran şeyler işittim hem de hak etmediğim halde
Dün Bugün çok ağladım ve hiçbir şey yemedim
Bugün de kasıklarım çok ağrıdı ve adet sancısı gibi bir sancı var iğne gibi batıyor
Bebek üzüntüden etkileniyor mu o yüzden mi ağrı oluyor yoksa normal mi geçen hafta doktora gittim en son o zaman doktor bebeğin suyu normal rahim ağzında normal sorun yok demişti

Benimde stresten çok fqzla oluyor iş stresi ypgunluk bnde 12.haftadayım çok sık kasık agrılarım oluyor hatta şimdi yine dokununca bile agırdı internetten kum taş vs bişeylere bakıyodm bilaç defa kasık agrısı için gittim doktora ama söylediği tek şey kanama olmadığı sürece bir sıkıntı olmıycagı çünkü düşük gibi surumlarda agrı saplanır ve o bebek düşene kadar o sancın kesilmez dedi o yüzden için rahat olsun rahmin büyüyor bagların gelişiyoe çok şiddetli olmadığı ve kanaman olmadığı sürece panik yapma streste büyük etken tabi
Kızlar iyi akşamlar 15 + 4 içindeyim
Dün maalesef eşimle tartıştık ve gerçekten beni çok fazla kıran şeyler işittim hem de hak etmediğim halde
Dün Bugün çok ağladım ve hiçbir şey yemedim
Bugün de kasıklarım çok ağrıdı ve adet sancısı gibi bir sancı var iğne gibi batıyor
Bebek üzüntüden etkileniyor mu o yüzden mi ağrı oluyor yoksa normal mi geçen hafta doktora gittim en son o zaman doktor bebeğin suyu normal rahim ağzında normal sorun yok demişti

Back