10. Haftada kanama

Aren520

🧚‍♀️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
144
235
18
10+3 gebeyim bugün kanamam oldu acile gittim kalp atışları devam ediyor dedi iğne yaptı kanama devam ederse gel yatış yapalım dedi. Neden olur dedim her şey olabilir sebebi dedi doktor. Başına gelen var mı 😔 son 10 gündür çok yoğun sters yaşıyorum.

Çok çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıklı ilerler gebeliğin. Allah bebeğini korusun🤲🏻 6-7 aylık hamileyken benim kanamam olmuştu ama ilişki sonrasında oldu hemen. Doktora gittim tehlikeli bir şey görememişti. Durup dururken mi oldu kanaman?

Çok çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıklı ilerler gebeliğin. Allah bebeğini korusun🤲🏻 6-7 aylık hamileyken benim kanamam olmuştu ama ilişki sonrasında oldu hemen. Doktora gittim tehlikeli bir şey görememişti. Durup dururken mi oldu kanaman?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet ilişki var mı diye sordu bana da ilk ama eşimle boşanma aşamasındayım son zamanlarda sürekli onun stresi ve deprem korkusu dışında fiziksel bir şey yasamadim

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet ilişki var mı diye sordu bana da ilk ama eşimle boşanma aşamasındayım son zamanlarda sürekli onun stresi ve deprem korkusu dışında fiziksel bir şey yasamadim
Allah yardımcın olsun canım. Stresten olmuştur büyük ihtimal. Dinlenmeye ve rahatlama çalış. Allah’ın izniyle kötü bir şey olmayacak🤲🏻

Back
X