• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesenin yanında büyük kanama alanı

arcasy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2025
23
2
1
30
Merhaba, 8 haftalık gebeyim. dün karın ağrısı ve hamilelik belirtilerimin kesilmesi ile doktora gittim. Kesenin yanında büyük bir kanama alanı olduğunu söyledi doktorum. Progestan iğne ve hap yazdı. Başına gelen var mı? Sebebi nedir dikkat ettim her şeye elimden geldiğince ama

Kanama alanı kesenin yanında

Eklentiler

• 9CFD85E7-FFA1-4F9A-8C41-9578F102AB11.webp
    9CFD85E7-FFA1-4F9A-8C41-9578F102AB11.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 100
Bunun sebebi olmuyor senlik bı durum yok, ilacını düzenli kullan birşey olmaz inşallah, benimde vardı kesenin etrafını cevreliyordu, 12.hfataya kadar kullandım ilaç düzeldi derken 17miydi 19muydu neydi tekrar büyük bı alan oluştu 23.haftaya kadar da ilaç kullandım kayboldu şükür, şimdi bir buçuk aylık kucağımda, kendini korkutma ama vücudunu da zorlama, tedbiri elden bırakma, sağlıcakla kavuşursun inşallah ❣️ dinlen bol bol, karnını zorlayacak hareketlerden kaçın, ilişkiden uzak durmani soylemistir doktorun diye düşünüyorum, ayakları da hafif yükseğe uzatarak dinlen

Bunun sebebi olmuyor senlik bı durum yok, ilacını düzenli kullan birşey olmaz inşallah, benimde vardı kesenin etrafını cevreliyordu, 12.hfataya kadar kullandım ilaç düzeldi derken 17miydi 19muydu neydi tekrar büyük bı alan oluştu 23.haftaya kadar da ilaç kullandım kayboldu şükür, şimdi bir buçuk aylık kucağımda, kendini korkutma ama vücudunu da zorlama, tedbiri elden bırakma, sağlıcakla kavuşursun inşallah ❣️ dinlen bol bol, karnını zorlayacak hareketlerden kaçın, ilişkiden uzak durmani soylemistir doktorun diye düşünüyorum, ayakları da hafif yükseğe uzatarak dinlen
Teşekkür ederim 🫶🏻

Merhaba ne durumdasınız
Bu kanama alanı bende de vardı..Progesteron kullandım uzun bir süre hatta kapanmıs dedıgınde 4 aylık falandım sanırım.Koltuk çekme vs.ağır iş yapma gibi şeylerden kaçındım..Hatta süpürge dahi tutmadım..

Bebek büyüdükçe kanama alanıda gömüldü..

Sağlıkla gelsin bebeğiniz❤️

Geçmiş olsun. Sizin yaptığınız bir şeyden kaynaklı değil, olacağı varsa oluyor. Olabildiğince dinlenin, eğilme uzanma vs. çok hareket etmemeye dikkat edin bence. Umarım bir an önce kaybolur ❤️

Back
X