- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
- Konu Sahibi mina retriever
-
Nrmal degil o zman dimi agri ? Midemin orda biyere saplanio. Yani mide ile gobek deligi arasinaDoktora.görün bi kahverengi akıntınıda soyle.
Tarif ettiğin agrı kasık agrısı normal aslındaNrmal degil o zman dimi agri ? Midemin orda biyere saplanio. Yani mide ile gobek deligi arasina
Canım mide ile göbek deliği arasinda bebek olmaz yani 10. Haftada olmaz daha dogrusu.bebek aşağıda daha çok küçük çünkü .O kahverengi akıntıda doktorların çok önemsediği bişey değil için rahat etsin ama pembelesirse Dr la görüş mutlaka ..Nrmal degil o zman dimi agri ? Midemin orda biyere saplanio. Yani mide ile gobek deligi arasina
Yani bebekle alakasi yoktur dimi? Benm kasiklarim agrimiyo zten 2 gundur o dedigim kisma bicak saplaniyo. Gaz sancisi diye dusundum ama wc gidiyorum cikiyorm yine agri giriyo anlamadm gitti. Bebegi bi gorsem rhatlicm kontrole 1 hafta varCanım mide ile göbek deliği arasinda bebek olmaz yani 10. Haftada olmaz daha dogrusu.bebek aşağıda daha çok küçük çünkü .O kahverengi akıntıda doktorların çok önemsediği bişey değil için rahat etsin ama pembelesirse Dr la görüş mutlaka ..
Kasik degil yaa midem ile gobek deligimin arasinda biyerde agri. Asagida olmuyoTarif ettiğin agrı kasık agrısı normal aslında
Rahımin büyümesinden kaynaklı boyle agrılar olur ama yınede bi doktora görünmende fayda var
Bebekle alakası yoktur da bebeği görsem rahatlicam derken görmedin mı bebeği kalp atışını falan duymadın miYani bebekle alakasi yoktur dimi? Benm kasiklarim agrimiyo zten 2 gundur o dedigim kisma bicak saplaniyo. Gaz sancisi diye dusundum ama wc gidiyorum cikiyorm yine agri giriyo anlamadm gitti. Bebegi bi gorsem rhatlicm kontrole 1 hafta var
Yok gordum duydumda akintidan karin agrisindan snra gorsem rhatlicm dmek istedimBebekle alakası yoktur da bebeği görsem rahatlicam derken görmedin mı bebeği kalp atışını falan duymadın mi
Canim bence sen hemen ya acile git gitme sansin yoksa da sabah erkenden git benceYok gordum duydumda akintidan karin agrisindan snra gorsem rhatlicm dmek istedim
Ha tamam canım o zaman . Yani şöyle düşün ultrasonda dikkat ettiysen hep göbek deliğinin 4 parmak kadar altından bakılıyor .Bende hamileyim bu ara Dr a çok gittim bilgi taze yani stres ya dediğim gibi kahverengi lekeyi önemsemiyor Dr.lar rahat olYok gordum duydumda akintidan karin agrisindan snra gorsem rhatlicm dmek istedim
Aynen cnim pant biraz aciyorum hatta kontrolde. Dr u aradim akinti onmli degil kirmizi olursa gel hemen dedi. Ztn akinti yok 1 2defa az oldu gecti. 2gundur kabizlik yasamamda belki agri yapiyo olabilir. Devam ederse dr a gidicemHa tamam canım o zaman . Yani şöyle düşün ultrasonda dikkat ettiysen hep göbek deliğinin 4 parmak kadar altından bakılıyor .Bende hamileyim bu ara Dr a çok gittim bilgi taze yani stres ya dediğim gibi kahverengi lekeyi önemsemiyor Dr.lar rahat ol
Aynen canım inş.saglicakla alırız bebeklerimiziAynen cnim pant biraz aciyorum hatta kontrolde. Dr u aradim akinti onmli degil kirmizi olursa gel hemen dedi. Ztn akinti yok 1 2defa az oldu gecti. 2gundur kabizlik yasamamda belki agri yapiyo olabilir. Devam ederse dr a gidicem
Ay insallh... hareketlerini hissetsem bilirim en azindan. En zor zamnlar erken zamnlarAynen canım inş.saglicakla alırız bebeklerimizi
Evet ya gebeliğin en azından ilk 3-4 ayını hiç bilmesem bana sürpriz olsa diye dua ediyorum her zaman ama daha ilk günden biliyorum çok pimpirigim çok takip ederim kendimi hiç iyi değil ama işteAy insallh... hareketlerini hissetsem bilirim en azindan. En zor zamnlar erken zamnlar
Hahaha ben bide adetten once ogrendim :) snn kac haftalikEvet ya gebeliğin en azından ilk 3-4 ayını hiç bilmesem bana sürpriz olsa diye dua ediyorum her zaman ama daha ilk günden biliyorum çok pimpirigim çok takip ederim kendimi hiç iyi değil ama işte
Ovv sen daha da erkencisin Allah kolaylık versin :) benim 8. Hafta ama problem li ilerliyoruz yani şöyle henüz bebeği göremedik kesede çok küçük ve şekilsiz mis beklemedeyim yaniHahaha ben bide adetten once ogrendim :) snn kac haftalik
Ayyy insallah duzelir gorursun rhatlikla cnim bnim. Bazilari gec gozukebiliyomusOvv sen daha da erkencisin Allah kolaylık versin :) benim 8. Hafta ama problem li ilerliyoruz yani şöyle henüz bebeği göremedik kesede çok küçük ve şekilsiz mis beklemedeyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?