10. haftada neden olur bu ?

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Dunden beri 10-20dk da bir karnimin ortasina bicak saplanir gibi bi agri girip geciyor saniyelik. 2 gun once ve bgn sbah 1 2 defa sumukumsu kahve akntida gelmisti. Sebebi nedir bilen yada aynisini yasayan var mi ? Akinti icin dr normal dedi ama karnimin agrisi cikti smdide.

Doktora.görün bi kahverengi akıntınıda soyle.

Nrmal degil o zman dimi agri ? Midemin orda biyere saplanio. Yani mide ile gobek deligi arasina
Canım mide ile göbek deliği arasinda bebek olmaz yani 10. Haftada olmaz daha dogrusu.bebek aşağıda daha çok küçük çünkü .O kahverengi akıntıda doktorların çok önemsediği bişey değil için rahat etsin ama pembelesirse Dr la görüş mutlaka ..

Yani bebekle alakasi yoktur dimi? Benm kasiklarim agrimiyo zten 2 gundur o dedigim kisma bicak saplaniyo. Gaz sancisi diye dusundum ama wc gidiyorum cikiyorm yine agri giriyo anlamadm gitti. Bebegi bi gorsem rhatlicm kontrole 1 hafta var

Yani bebekle alakasi yoktur dimi? Benm kasiklarim agrimiyo zten 2 gundur o dedigim kisma bicak saplaniyo. Gaz sancisi diye dusundum ama wc gidiyorum cikiyorm yine agri giriyo anlamadm gitti. Bebegi bi gorsem rhatlicm kontrole 1 hafta var
Bebekle alakası yoktur da bebeği görsem rahatlicam derken görmedin mı bebeği kalp atışını falan duymadın mi

Yok gordum duydumda akintidan karin agrisindan snra gorsem rhatlicm dmek istedim
Ha tamam canım o zaman . Yani şöyle düşün ultrasonda dikkat ettiysen hep göbek deliğinin 4 parmak kadar altından bakılıyor .Bende hamileyim bu ara Dr a çok gittim bilgi taze yani stres ya dediğim gibi kahverengi lekeyi önemsemiyor Dr.lar rahat ol

Aynen cnim pant biraz aciyorum hatta kontrolde. Dr u aradim akinti onmli degil kirmizi olursa gel hemen dedi. Ztn akinti yok 1 2defa az oldu gecti. 2gundur kabizlik yasamamda belki agri yapiyo olabilir. Devam ederse dr a gidicem

Ay insallh... hareketlerini hissetsem bilirim en azindan. En zor zamnlar erken zamnlar
Evet ya gebeliğin en azından ilk 3-4 ayını hiç bilmesem bana sürpriz olsa diye dua ediyorum her zaman ama daha ilk günden biliyorum çok pimpirigim çok takip ederim kendimi hiç iyi değil ama işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…