rahim genişliyordur ve kasları seyiriyordur, gaz olabilir ama bebek değil bu kesin :)10 haftalık bebeğim rahmimde birşeyler hissettim ya göz seyirmesi gibi kıpırdama oldu. Nedir bu ?
Ama gaz falan olamaz ya rahimden olduğu kesin10haftalik bebegi hissetmek imkansiz muhtemelen gazdir ya da rahim kaslari
Sende nasıl oluyorRahim büyüdüğü için olabilirmiş arkadaşım. Bana da oluyo
çok tuhaf ya beş dakikada bir hissediyorumIlk hamileliklerde 20. Haftalardan sonra yavas yavas hissedilir.10. Haftada 2.3. Hamileligini yasayan bile hissetmez canim.rahim buyudugu icin kaslarin seyirmesi gaz olabilir.
Seyirme hissedilirse erken haftalarda erkek bebek derler.oglumda bende hep seyirme hissederdim.kizimda seyirme tarzi birsey hissetmedim.çok tuhaf ya beş dakikada bir hissediyorum
Rahim büyüdüğü için kaslar geriliyor bende de olurdu ilk hamileliğimde bebiş sanıyordum sonra doktorum açıklamıştı bebişi hissetmene daha 10 hafta belki daha fazla var canım ama evet yinede heyecan verici :)çok tuhaf ya beş dakikada bir hissediyorum
Evet ya ama sonuçta oda bebekten dolayı oluyor sonuçta eskiden yoktu ki böyle bişeyRahim büyüdüğü için kaslar geriliyor bende de olurdu ilk hamileliğimde bebiş sanıyordum sonra doktorum açıklamıştı bebişi hissetmene daha 10 hafta belki daha fazla var canım ama evet yinede heyecan verici :)
Ciddi misin çok sevindim. Allah çocuklarını ana lı babalı büyütsün. EtiketlerimSeyirme hissedilirse erken haftalarda erkek bebek derler.oglumda bende hep seyirme hissederdim.kizimda seyirme tarzi birsey hissetmedim.
Cinsiyetini ogrenince beni etiketlermisin.
Tabiki bebekten dolayı bunu bilmek heyecan verici zaten :) bebiş büyüdükçe rahim genişliyor ve Rahim kasları geriliyor hafif ağrıda olabilir korkma sakınEvet ya ama sonuçta oda bebekten dolayı oluyor sonuçta eskiden yoktu ki böyle bişey
Bir en önce pazartesi olsun da doktora gideyim. Ağrı yok henüz ama bakalım. Çok garip bi duygu yaTabiki bebekten dolayı bunu bilmek heyecan verici zaten :) bebiş büyüdükçe rahim genişliyor ve Rahim kasları geriliyor hafif ağrıda olabilir korkma sakın
Oglumda seyirme oldu.2.cocugum kizimda seyirme olmadi.suan 3.ye hamileyim yine kiz ama seyirme olmadi hic.Ciddi misin çok sevindim. Allah çocuklarını ana lı babalı büyütsün. Etiketlerim
Aynen allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin senin kaç haftalık şimdiOglumda seyirme oldu.2.cocugum kizimda seyirme olmadi.suan 3.ye hamileyim yine kiz ama seyirme olmadi hic.
Hakkinda hayirlisi.hayirli saglikli evlat olsun onemli olan o.
20.haftamdayim.yolu yariladik.Aynen allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin senin kaç haftalık şimdi
Hmmm çok iyi allah hayırlısını nasip etsin senin bulantın ne zaman kesildi peki20.haftamdayim.yolu yariladik.
Ben bulanti hic yasamadim.sadece istahim kesilir ilk zamanlar kilo veririm.suanda 3 kilo vermistim.daha 2 kilosunu aldim.Hmmm çok iyi allah hayırlısını nasip etsin senin bulantın ne zaman kesildi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?