10 haftalik hamilelikte bel agrisi

Eslem11

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
80
43
8
27
Merhaba kizlar 10 haftalik hamileyim ve iki gundur bel agrim var sizce normal mi ?? Bide sari akintim var surekli.. Bir hafta sona dr randevum var endiseliyim

Merhaba kizlar 10 haftalik hamileyim ve iki gundur bel agrim var sizce normal mi ?? Bide sari akintim var surekli.. Bir hafta sona dr randevum var endiseliyim
Bende 26 haftalık gebeyim bnde aynı durumları yaşıyorum vajinal bölgemde ağrı var sizin varmı

Bende 26 haftalık gebeyim bnde aynı durumları yaşıyorum vajinal bölgemde ağrı var sizin varmı
Hayrli olsun Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah :) peki sizde de bu gibi durumlar oldu mu o haftalar? Benim vajinada sanki igne batmasi gibi oluyor ama cok nadiren..once bel agrim basladi sonra alt karin agrim iki gundur

Hayrli olsun Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah :) peki sizde de bu gibi durumlar oldu mu o haftalar? Benim vajinada sanki igne batmasi gibi oluyor ama cok nadiren..once bel agrim basladi sonra alt karin agrim iki gundur
Öncelikle hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Eğer ilk gebelikte bel ağrısı normalmiş omurga kemiği kendini gebeliğe adapte ediyormuş ondan ağrı yaparmış. Bende çektim o yüzden çok araştırmıştım.. kendinizi çok yormayın, rahim ağrıları için bol su için demişti hemşire büyüme kasılmaları olabilir

Benim de o haftalarda bel ve kalça ağrım oldu, yürüyemeyecek kadar ağrıyordu. Sıcak soğuk kompres yapmıştım azalmıştı ağrı. Ama gebelikte sıcak önermiyorlar ödemi artırdığı için, daha fazla ağrı yapıyor. Kalçamda ödem kaldı, arada ağrısını hissediyorum yük bindikçe.

Bende aynı durumu yaşıyorum erken doğum yaparım diye korkuyorum bugün doktora gdiicem bakalım ne dicek

Tesekur ederim amin insallah evet ilk gebeligim boyle olabiliyormus haklisiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…