Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 haftalık hamileyim ama karın ağrılarm devam ediyor :(
canım benim sadece 5 haftalık.gün içinde zaman zaman karnım ağrıyor.ama kızıma hamileyken hatırlıyorum 3 ay kadar karnım ağrıdı ve gelen seseleri duymalıydın.ama yine de doktorune bir sor.ben bir şey olduğunu sanmıyorum
benimde kasıklarımda oluyor ağrı ara ara sanki iğne batıyormuş gibi
eşime dediğimde açıklaması gayet mantıklıydı:)))
bebek gelişiyor ve kaslar gerilip yeni şekileniyor odan kasılma ve ağrı oluyor dedi:)
ne diyeyim kafama yatmadı değil ama anneme dedim oda kaslar genişliyor o yüzdendir dedi.kadın 7 çocuk yapmış tecrubesini konuşturdu ne diyem inşallah öyledir. kasılma olduğunda sırt üstü uzanıyom bende.iş yerinde zor oluyor ama bi bahane buluyom vallah:)))bebişim için artık
merhaba cnm hamilelikte karin agrisini doktoruna danis istersen benim bildigim kadari ile karin agrisi iyi degil.ama kasilma falan normal kasik agrisi falan gecmis olsun