10 haftalık hamileyim gelişimi hala yavaş benim olan varmı

angela42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
80
0
86
45
Konya
arkadaşlar 10 haftalık hamileyim ama hala gelişimi yavaş kalp atışıda yavaş diyo doktorum ne yapacamı şaşırdım aranızda benim gibi olan varmı yada duydunuzmu ben korkuyorum artık allah yardımcımız olsun

mrh arkadaşım sadece geçmiş olsun demek için yazdım üzülme cnm inşallah hayırlısı ile sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın sevgilerimle..

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah

mrh arkadaşım sadece geçmiş olsun demek için yazdım üzülme cnm inşallah hayırlısı ile sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın sevgilerimle..

tşk ederim canım cümlemizin dua etmekten başka yapacagım allah gepizin yardımcısı olsun canım

canım bidaha gittiğinde kalp atışlarının kaç olduğunu sor 120 -160 olması gerekiyo normali inşallah herşey yoluna girer allah yardımcın olsun bebeğini ve seni korusun hayatım

canım bidaha gittiğinde kalp atışlarının kaç olduğunu sor 120 -160 olması gerekiyo normali inşallah herşey yoluna girer allah yardımcın olsun bebeğini ve seni korusun hayatım

demekki çok yüksek degil rakam olarak hiç işey demiyo sadece yavaş dedi inşaalah dedigin gibi herşey yoluna girer allah hepimizin yardımcısı olsun canım

öncelikle hepinize çok teşekkür ederim ilgi ve alakanıza inşaallah sizlerinde duasıyla bebegime kavuşurum allah bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmasın kurban oldudugum rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlarım

Back
X