• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 haftalik hamileyim Karnim birden kücüldü, bu normalmi? Lütfen cevap

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
1.000
123
37
Merhaba Bayanlar,

ben hamile kaldigimda cok zayif degildim göbegim vardi ama asiri da degil. Hamile kalinca hemen alt kisim sismeye basladi sivrildi gibi. Dün misal cok sisti tabiki bebek degil bu ama bugün hic karnim yok daha dogrusu az yani kücülmüs resmen belli. Bu durum normalmi yoksa bebegim gelismiyormu? Bebek suan 2 cm ancadir tahminen tabiki bebek büyüklügünden göbegim büyümüyor rahim genisliyor bebege yer aciyor ya acaba genislemiyormuda birden böyle oldu? Az yedim desem oda yok dün cok yedim cidden asiri. Ama bugün karnim yok olmus... korkuyorum acikcasi....Bu durumu yasayan varmi aranizda?

Merhaba Bayanlar,

ben hamile kaldigimda cok zayif degildim göbegim vardi ama asiri da degil. Hamile kalinca hemen alt kisim sismeye basladi sivrildi gibi. Dün misal cok sisti tabiki bebek degil bu ama bugün hic karnim yok daha dogrusu az yani kücülmüs resmen belli. Bu durum normalmi yoksa bebegim gelismiyormu? Bebek suan 2 cm ancadir tahminen tabiki bebek büyüklügünden göbegim büyümüyor rahim genisliyor bebege yer aciyor ya acaba genislemiyormuda birden böyle oldu? Az yedim desem oda yok dün cok yedim cidden asiri. Ama bugün karnim yok olmus... korkuyorum acikcasi....Bu durumu yasayan varmi aranizda?
İlk baştaki şişkinlik genelde gaz oluyor canım. Büyük ihtimalle o gaz azalmıştır ve karnın normal hale dönmüştür. Zaten şuan bebeğinin geliştiğini veya gelişmediğini karnından anlayamazsın ki. Gebelik karnı 18 19 hatta 20. haftalarda azıcık azıcık belirmeye başlar

Benim ilk 10 12 hafta resmen 5 aylık karnım vardı gazdan :)) sonra normale dönmüştü. 20.haftada tekrar çıkmaya başlamıştı

Back
X