arkaşdalar 11 haftaya girdim..10 haftada doktora gitiim herşey güzel gelişimi güzel..bebeğimin ellerini ve hareket etmesini gördüm ultrasyonda..ama doktor ısrarla kalp sesini dinletmiyor bana..bilmiyorm daha var diyor...kalp atımını ultrasonda gördük ..hareket ediyor..
ayın mart 9 da kontrole gidecem ve 2 li test yapacak..cinsiyeti öğrenebilimiyim?
arkaşdalar 11 haftaya girdim..10 haftada doktora gitiim herşey güzel gelişimi güzel..bebeğimin ellerini ve hareket etmesini gördüm ultrasyonda..ama doktor ısrarla kalp sesini dinletmiyor bana..bilmiyorm daha var diyor...kalp atımını ultrasonda gördük ..hareket ediyor..
ayın mart 9 da kontrole gidecem ve 2 li test yapacak..cinsiyeti öğrenebilimiyim?
BEBEĞİM bak sımdı bebekler belli bı haftaya gelene kadar kalp rıtmlerı tam duzenli degıl .. zaten bebegının kalbı atıyor saglığı sıhhatı yerınde mi .. o zaman keyfıne bak .. bugun 20 haftalık hamişim.. ben daha kalp atısını hıc dınlemedımm .. bugun renklı ult. var bugun daha dınleyecegımmm .. sakin ol .. 2li testte eger bebegın pozısyonu mumkunse gorebılır .. bana 11. haftada kız dedi . 19. haftada erkek cıktı :)
canım dınletmemesı normal..
ben 28.haftada dınlemıstım ondan once hep ultrasonda gosterıyorlardı..
cınsıyet ıse 16.haftadan once bellı olmaz canım..o zamana kadar beklemelısın acele etme:))
Dr.unun kullandığı ultrason makinasının kalitesine ve dr.unun tecrubesine bağlı canım..Ben kızımın cinsiyetini 12+2 de öğrenmiştim...1 hafta sonra da oğlumun cinsiyetini öğrendim..Kalp atışlarını da 6 veya 7 haftalıkken vajinal ultrasonda doppler ultrasonla duymuştum...