10 haftalık hamileyim ve sorum var

• Konu Sahibi Konu Sahibi merga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merga

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
217
1
318
Ordu
arkaşdalar 11 haftaya girdim..10 haftada doktora gitiim herşey güzel gelişimi güzel..bebeğimin ellerini ve hareket etmesini gördüm ultrasyonda..ama doktor ısrarla kalp sesini dinletmiyor bana..bilmiyorm daha var diyor...kalp atımını ultrasonda gördük ..hareket ediyor..
ayın mart 9 da kontrole gidecem ve 2 li test yapacak..cinsiyeti öğrenebilimiyim?

BEBEĞİM bak sımdı bebekler belli bı haftaya gelene kadar kalp rıtmlerı tam duzenli degıl .. zaten bebegının kalbı atıyor saglığı sıhhatı yerınde mi .. o zaman keyfıne bak .. bugun 20 haftalık hamişim.. ben daha kalp atısını hıc dınlemedımm .. bugun renklı ult. var bugun daha dınleyecegımmm .. sakin ol .. 2li testte eger bebegın pozısyonu mumkunse gorebılır .. bana 11. haftada kız dedi . 19. haftada erkek cıktı :)

canım dınletmemesı normal..
ben 28.haftada dınlemıstım ondan once hep ultrasonda gosterıyorlardı..
cınsıyet ıse 16.haftadan once bellı olmaz canım..o zamana kadar beklemelısın acele etme:))

doktorunun bir bildiği vardır muhakak :)) kalbi atıyor mu denilen gibi önemli olan o .. doktorun zaten ölçümünü yapıyordur ..

Bende 16. haftada öğrenmiştim cinsiyetini... azcık daha sabır...

Dr.unun kullandığı ultrason makinasının kalitesine ve dr.unun tecrubesine bağlı canım..Ben kızımın cinsiyetini 12+2 de öğrenmiştim...1 hafta sonra da oğlumun cinsiyetini öğrendim..Kalp atışlarını da 6 veya 7 haftalıkken vajinal ultrasonda doppler ultrasonla duymuştum...

Son düzenleyen: Moderatör:
çok tatlısınız ve iyisiniz çok tşk ederim arkadaşlarım benim....

bende iilk defa 12 haftalik iken duydum.cinsiyetini halen ögrenemedim.

valla ben 11.haftada ögrenmiştim cinsiyet %99 demişti.. sen sor yine de soylemezse 1 ay daha beklersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…