10.haftamızdayız tavsiye bekliyorum?

sendemikayboldun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
108
0
66
K.K.T.C.
Bayanlar ben suan 10 haftaya girdİM Verebilcek tavsiyelerinizi yapılması gereken testleri paylasırsanız sevinirim .....

Bayanlar bide su sorunum var 9+5 günlük gebeyken akıntı rengin degişmeye başladı kahve rengi ye yakın oldu 7 haftalıkken dr gittigimde düşük tehliken var dedi acaba sorun mu cıkıyo yasamıs veya bilgisi olan bana yardım etsin ilk bebegim...

Düşük tehliken var ise doktor progestan iğnesi veya hapı vermiştir. Onu düzenli olarak kullan, bol bol su iç ve dinlen. 14.haftaya kadar bu şekilde dikkat etmen gerekiyor. 12. haftanda ikili tarama testin için doktora gideceksin bebeğinin ense kalınlığı, burun kemiği bunlara bakılıyor ve kan vermen gerekiyor. Bir hafta içerisinde sonuçlar çıkıyor. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın. Düşük tehlikeni çok fazla kafana takma , ilk 3 ayda hamilelerin büyük çoğunluğunda yaşanıyor. Allahım sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirip, bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Zaten her gebenin ilk 3 ay düşük tehlikesi olurmuş sanırım bunun için ilac vermedi, vitamin kullanıyorum demir ,folik asit falan var . su içmeye özen gösteriyorum ... 12 haftada kan alıyolar ya karından mı alıyolar :s bide ultrasyondan bakıyolarmı cinsiyeti de belli olur mu... ilginiz için tşkler

düşük tehdidin varsa çalışıyorsan rapor al yat dinlen en az 1 hafta, çalışmıyorsan da evde hiçbir iş yapma bi süre anneni kayınvalideni falan çağır, ıkınmak yasak, posalı besinler ye bol su iç, cinsel ilişkiye de girmeyin. bişey olmaz ama bunlar klasik önlemler. ben 13 haftalıkken oldu ama dr tavsiyelerine uydum atlattım çok şükür. sağlıkla kucağına al inşallah, testleren bahsetmiş arkadaşlar zaten.

Canım 12.haftada ikili tarama testi için kolundan kan alıyorlar. 1-2 hafta içerisinde sonuçların çıkıyor Allahın izni ile, 12.haftada kan vermeden önce tabili ultrasonla bakıyorlar, bebeğinin ense kalınlığına, burun kemiğine bakıyorlar. Ölçümlerini yapıyorlar. Ancak cinsiyatini öğrenmek için çok erken, 15 - 16. haftalarda doktorlar daha net bilgi veriyorlar. Allahım yardımcın olsun, sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsan inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…