• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 kilo için günlük

samyelipoyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
506
41
48
İzmir
merhaba okuyan olur mu bilmeme ama ben buraya yazıcam. şuan 87 kiloyum, 2 tur halinde 10 + 10 vermeye çalışarak. 20 kilo vermek istiyorum ama ilk hedefim 10 kilo verip 77 olmak. ne olsa yazıcam. bu günden başlayayım. sabah nescafe içtim öğlen gelince iki evde yaptığım küçük pizzadan yedim. acıık kabak tatlısı... akşamda muz mandalina falan... birde çay.. yarın öğlen yediğime dikkat edicem.
ben kendimde şunu farkettim kahvaltı yapmazsam öyle ayak üstü atıştırırsam daha rahat veriyorum kilo. ama öğlene saldırmamam lazım...
güzel bi kadınım ama kiloluyum işte. artık kilolu oldunmu yüzünün güzelliği san bişey katmıyo malesef. resim çektirince bi bakıyorum tosuncuk gibi çıkmışım. halbuki kendimi aynada öyle görmüyorum.
neyse bahara yeni bir beden yeni bir nefesle girerim İNŞALLAH.
Hadi BİSMİLLAH

bazen kıyafet krizi yaşıyorum kıyafetler almaya başlıyorum 46 dar gelmeye başladı pantollarda.. halbuki ona ayırdığım enerjimi kilo vermeye ayırmalıyım.
iki yıl önce bir ay maurers kullandım 6 kilo verdim ama sonra geri aldım fazlasıyla daha sonra yine kullanayım dedim etki etmedi bu defa. hem yüzümüde çökertmişti. kullanmam sanırım ilaç...
gerçi şu herbalife merak ediyorum öğün yerine mamaları varmış ya..
neyse bi durayım bakalım

beni motive etmesi açısından. 3-4 gün aralıklarla kendime hedef koymayı düşünüyorum böylece diyeti bozmak istediğimde 2 gün var falan diyip kendimi durdura bilirim. birde beni şu şey çok etkilemişti geçmişte canım geç saatte bişey yemek istediğinde yarın öğlen yersin diye kendimi iyi durdurmuştum zamanında onuda unutmayayım hatırlatayım kendime arada. bakalım cuma sabaha kadar ne vericem. yarın sabah tartılıcam başlangıç kilom o olsun.

sloganım şu "Bahara yeni bir beden yeni bir nefes" şimdilik üç kural koyuyorum.
1- akşam 7 den sonra bişey yemiycem
2- 8 den sonrada su dışında bişey içmiycem.
3- bir buçuk litre su günlük tüketicem..

Sabah ac karnina kilom 87.1 evet cuma sabahina kadar kac olucam bilmiyorum ama tutucam kendimi. Sabah yarim ucubir arada kahve ve arkadasin getirdigi gozlemeden bir parca aldim. Oglen tavuklu bi yemek yada etli pirinc pilavi yapicam diye dusunuyorum. Bakalim

Evdeyim saat 3 e geliyor. Tavuk baget kizarttim kendi yaginda. Pirinc pilavi salata yogurt mercimek corba yaptim. Esimi bekliyorum. Az az hepsinden yiycem. İste sekerli sutlu hazir kahveler var ondan ictim. Eve gelince bir muz yedim. Arkadas kurabiye yapmis ucundan aldim biraz. Baskada bisey yemedim. Simdide sofrada titarsam kendimi. İyi olur.

Pilavi kacirdim biraz... neyse. Bu gun sadece cay icerim. Birde su. Mandalina bile yemeyeyim b ugun. Bakalim yarin kac ile kalkicam. Bu gun daha yazmam. Zaten kendim cakip kendim oynuyorum :) ama onemli olan benim motivasyonum. Ayrica omurluk bir diyet anisi olur. 20 kilomu verdigimde gunlugumu acip okuyun diyebilirim 4-5 ay sonra..

çarşamba sabahı yani bugün kilom 86.8
dün pilavı kaçırmasaydım daha iyi bir tablo çıkabilecekti. bu gün yeni yemek yapmıycam dünden kalanlar var zaten. ee hergün yemek yapmıyorum zaten...çorbam var pilav var sulu patates var az tavuk kaldı dünden. evdekilere bana yeter....

kahvaltımı geç yaparım yine, öyle ayar yapıcam artık dün 1 litre su içtim bu gün artırayım. yeşilçaya başlasam iyi aslında ama bişey yapmak zorunda olduğumda soğuyorum sanki. bikaç gün sonra yinede başlayayım..

ara ara burda kendimi motive edecek şeyler yazmak istiyorum. ve site kapanmazsa bunların yılarca kalacağını biliyorum. yaza kadar 20 kilomu verebilsem. bahara kadarda giydiğimi üzerime yakıştırabilsem ne iyi olacak... ben kilolu olup sonradan kilo verenlerin kıyafetli halini daha çok beğeniyorum. yani giydikleri daha çok yakışıyor tabi kıyafet çıkınca sarkmalar falan vardır. yazın 67 olsam benden iyisi olmaz heralde.

evet çarşambanın öğlen saatlerindeyim. dışardaydım. midem kazındı bi kruvasan (çikolata dolgululardan) yedim. neyse eve geldi. 3 kaşık kadar biplav biraz dünden kalan tavuk. yanına yoğurt yedim. bilgisyar başındaykende hakim olamadım kendime kuru dut ve yarım avuç sert leblebilerden yedim. keşke acıkmaya başlayınca yeseydim. ama bilsisayarın yanında durunca elim gitti gitti geldi.

bundan sonra acıkınca muhtemelen çorba içerim yarım kase. yada az olacak şekilde başka bişey atıştırırırm. yada sadece meyvede yiyebilirim.

Arkadaslar merhaba aranızda maurers zayıflama hapı kullanan var mı 2 gün oldu başlayalı başka kullanan var mı

Canim inşallah bana yardımcı olursun gorursun mesajimi. Hapi hala kullaniyormusun bende aldim bu haptan ve kullanmaya basladim yarin sabah yedinci kapsulu yutucam. Senin nasil gidiyor sonuc nedir lutfen bilgi ver umarim ostedigin sonuca ulasmissindir

Back
X