- Konu Sahibi samyelipoyraz
merhaba okuyan olur mu bilmeme ama ben buraya yazıcam. şuan 87 kiloyum, 2 tur halinde 10 + 10 vermeye çalışarak. 20 kilo vermek istiyorum ama ilk hedefim 10 kilo verip 77 olmak. ne olsa yazıcam. bu günden başlayayım. sabah nescafe içtim öğlen gelince iki evde yaptığım küçük pizzadan yedim. acıık kabak tatlısı... akşamda muz mandalina falan... birde çay.. yarın öğlen yediğime dikkat edicem.
ben kendimde şunu farkettim kahvaltı yapmazsam öyle ayak üstü atıştırırsam daha rahat veriyorum kilo. ama öğlene saldırmamam lazım...
güzel bi kadınım ama kiloluyum işte. artık kilolu oldunmu yüzünün güzelliği san bişey katmıyo malesef. resim çektirince bi bakıyorum tosuncuk gibi çıkmışım. halbuki kendimi aynada öyle görmüyorum.
neyse bahara yeni bir beden yeni bir nefesle girerim İNŞALLAH.
Hadi BİSMİLLAH
ben kendimde şunu farkettim kahvaltı yapmazsam öyle ayak üstü atıştırırsam daha rahat veriyorum kilo. ama öğlene saldırmamam lazım...
güzel bi kadınım ama kiloluyum işte. artık kilolu oldunmu yüzünün güzelliği san bişey katmıyo malesef. resim çektirince bi bakıyorum tosuncuk gibi çıkmışım. halbuki kendimi aynada öyle görmüyorum.
neyse bahara yeni bir beden yeni bir nefesle girerim İNŞALLAH.
Hadi BİSMİLLAH