tbuse, eğer zayıflamak için başka bir yöntemden de destek almayacaksan, çok zorlu ve ciddi bir karar vererek başlamanı öneriyorum diyete. ancak kolay olmayacağını ve oldukça fedakarlık edeceğini baştan kabullen olur mu? aç kalmak yok kesinlikle.. sadece yasaklardan uzak durarak zayıflayabilirsin inan... ama yağ ekmek hamur işleri tuz ve şekerle birlikte maalesef yürümüyor... bir de mutlaka hareketle tamamlamak gerekiyor diyeti. haftada 3 gün sadece yarımşar saat bile vücudunun rahatlamasına yardımcı olur. daha önce de sana yazmıştım cevap olarak, günde 1 yemek kaşığı yağ ile istediğin yemekleri yağ sabah öğle öğünün olsun. tuz koyma ama uygun miktarda salça koy içine. ben çok lezzetli yemekler yapıyorum inan. tavuk göğsü kullanıyorum birçok yemeğin içinde. üstelik masraflı da değil. 8 tlye koca 3 dilim tavuk göğsü alabiliyorsun zaten ve ben 3 ayrı yemek yapıyorum o tavukla. mantar yemeği, tava, fasulye, baba hannuç gibi çok sevdiğimiz yemekleri de yiyorum her fırsatta. ama kızartma hiç yok... balık yiyeceksem de fırının ızgarasına koyuyorum mangalda gibi kızarıyor :) pirinç makarna vb de hiç yok... dilerim hedefine ulaşabilir ve kilolarından kurtulup 38-40 bedenlere girebilmenin huzurunu yaşarsın ilk fırsatta :) -bu arada ben 38 olmadım daha, uğraşıyorum :)-