- Konu Sahibi 35guselll35
Selam arkadaşlar.
Yaz geliyor malum kilo vermek lazım.Geçen bir arkadaş toplantısında tartıldım.O da ne 62 kg dan korkarken 64 kg olmuşum.Bende bu durumu düzeltmek için kolları sıvadım.En azından 10 kg vermem lazım.İşe yeşil çay ve kayısılı form çayı alarak başladım şimdilik.Mümkün olduğunca her gün ne yediğimi ve ne kadar yürüyüş yaptığımı burada sizlerle paylaşacağım.Bunun zayıflamam için şartlandırıcı olacağına inanıyorum.Şimdi yola çıkmak için;
*Şekeri bırakıyorum.(Tuzu Allah'tan sevmiyorum)
*Uyku saatlerimi düzene sokmalıyım.(Düzensiz uykuda kilo aldırıyor çünkü)
*Su içme sıklığını arttırmam gerekiyor.(Neredeyse hiç su içmiyorum çünkü)
*Egzersize başlamam gerek.(Özellikle karın ve basen bölümümün incelmesini istiyorum çünkü)
*Akşam yemeklerinde sadece çorba içmeyi düşünüyorum.
*Sabah kahvaltısı için Tam tahıllı ekmek tüketmeyi düşünüyorum.
*Nescafe bende hastalık.Bırakacağım.(Onun yerine her gün 2 fincan yeşil çay+2 fincan form çayı)
*Her öğüne mümkün olduğunca yoğurt şart.
*Her Cuma buradan kilomu sizinle paylaşacağım.
*Başlama günüm:15/04/2013
*Börek,pasta gibi sevdiğim şeylerden haftada birgün yeme özgürlüğü hediye edeceğim kendime.
Şimdilik aklıma bunlar geldi.Farklı bir şey olursa sizlerle paylaşacağım.Katılmak isterseniz de ayrıca çok mutlu olurum.
Yaz geliyor malum kilo vermek lazım.Geçen bir arkadaş toplantısında tartıldım.O da ne 62 kg dan korkarken 64 kg olmuşum.Bende bu durumu düzeltmek için kolları sıvadım.En azından 10 kg vermem lazım.İşe yeşil çay ve kayısılı form çayı alarak başladım şimdilik.Mümkün olduğunca her gün ne yediğimi ve ne kadar yürüyüş yaptığımı burada sizlerle paylaşacağım.Bunun zayıflamam için şartlandırıcı olacağına inanıyorum.Şimdi yola çıkmak için;
*Şekeri bırakıyorum.(Tuzu Allah'tan sevmiyorum)
*Uyku saatlerimi düzene sokmalıyım.(Düzensiz uykuda kilo aldırıyor çünkü)
*Su içme sıklığını arttırmam gerekiyor.(Neredeyse hiç su içmiyorum çünkü)
*Egzersize başlamam gerek.(Özellikle karın ve basen bölümümün incelmesini istiyorum çünkü)
*Akşam yemeklerinde sadece çorba içmeyi düşünüyorum.
*Sabah kahvaltısı için Tam tahıllı ekmek tüketmeyi düşünüyorum.
*Nescafe bende hastalık.Bırakacağım.(Onun yerine her gün 2 fincan yeşil çay+2 fincan form çayı)
*Her öğüne mümkün olduğunca yoğurt şart.
*Her Cuma buradan kilomu sizinle paylaşacağım.
*Başlama günüm:15/04/2013
*Börek,pasta gibi sevdiğim şeylerden haftada birgün yeme özgürlüğü hediye edeceğim kendime.
Şimdilik aklıma bunlar geldi.Farklı bir şey olursa sizlerle paylaşacağım.Katılmak isterseniz de ayrıca çok mutlu olurum.