10 kiloya hoşçakal diyelim mi diyelim diyenler haydi eşlik edin de bu yük bitsin

Bi de burcakcim kilo verwbiliyo olmamdaki wn büyük püf noktasi kesinlikle burasi.bir seye elimi uzatacagimda Aklıma hep kızlar geliyor,Yemeyeyim diyorum Onlara ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi.

En basit örneği öğretmenim 9 gün boyunca seminerde arkadaşlar Okulda kahvaltı ettiler.Kalplerini kırmamak için ilk gün ben de onlarla kahvaltı ettim.sonraki günler kesinlikle kahvaltıya oturmadım.
Sadece Saat 11 12 ye doğru acıktığımda Küçük bir parça ekmeğe peynir koydum ve yedim.Pideler simitler açmalar hepsi birbirinden güzeldi ki ben hamur işine hiç dayanamam Ama yemedim. yedigimde Kızlara hesap vereceğim aklıma geliyo. Tartı eksi göstermeli diyorum.
Elimden geldiğince buraya girerek mesajları takip etmek istiyorum.Bunu hep içimden gelerek yapıyorum.Yani işin sırrı bu yani burası..

Öğlen: 1 adet patlican dolma
Patlicanin oydugum iclerini kendime az yagda soteleyerek yaptigim yemek yogurtla beraber

Oglen bir havuc kk kaşar peynir iki catalda menemen, menemeni yerken nasil midem bulandi anlatamam sanirim artik canim pek bisey istemiyor

Bende kahvaltıda cereal yedim :)
Bende geçen haftaya göre -450 deyim
84.350 bugün bakalım saat 4 ten sonra midem kıyıldı dün onu da bir küçük dondurma ve iki küçük organik elma yiyerek bastırmıştım işe yaramış :)

şimdi kendime koca bi bardak portakal suyu sıktım onu içiyorum. ilerleyen saatlerde de bi kase yulaf ezmesiyle yoğurt karıştırıp yicem bugünlük planım bu :KK46:

selam millet ben geldim :)

kahvalti 9:15
1 porsiyon patates salatasi,
1 haslanmis yumurta,
2 catal süzme yogurt,
2 catal cökelek

saat 14:15
yarim kasarli tost :eek:
yarim paket torku yulafli biskuvi
3 tane hosbes :KK51:

bugun havuza gittim, 12:45 de bi gittim havuza, 2 de karnim acikti :KK53: sacma sapan seylerle midemi tika basa doldurdum o aclikla malesef, sonrasinda baya yüzdüm tabi, 12:45 den 16:30 a kadaar havuzdaydim, aralikli aralikli yüzdüm ama en az 2 saat yüzmüsümdür :KK49: yediklerim az da olsa erimistir diye düsünüyorum.

saat 20
1 tabak karpuz yedim.

bugun böyle sacma bi beslenmeyle karsinizdayim ama suan yorgunluktan ölüyorum, neyse artik kalan saglar bizimdir diyip yola devamEn Büyük KKEn Büyük KK

Ben de akdeniz ünv.deyim.yine doktordayim.ameliyat günü alicaz ögleden sonra hayirlisi insallah.bugün icin dun bimden kepekli sandvic ekmegi almistim.icine peynir domates koydum.abur cubur yemeyeyim diye.240 kal.oldu.sabah 4.45 kalktik,erken yola ciktik.bu saate kadar ondan 2 tane yedim.oglana omlet yapmistim biraz da ondan yedim.toplam 570 kal.oldu.

günaydıın, bende -300le 62.5 oldum sabah itibariyle.. yalnız gece dayanamıyorum yiyorum bende beyaz ekmek salam kaşar yedim gece :KK17:onu kontrol edebilsem daha iyi gidecek ama.. neyse, bu sabah bir limonlu rendelenmiş havuç yiyorum

selam:)

kahvalti 9:30
1 tabak karpuz,
1 kk keci peyniri

ögle 13:20
1 tabak kabak kavurmasi,
yarim kase süzme yogurt yedim.

bugun artik ana ögün yapmam baska aksama acikirsam, yogurt meyve bir seylerle gecistiririm diye umuyorum

Sabah:5 zeytin
-1domates - salatalik sogus
-1haslanmis yumurta
- 1 acik tek sekerli cay
- 1 dilim ezine
Ara: 1 bardak yesil cay
Ögle: 1 tabak taze fasulye tursusu
Ara : 1 bardak yesil cay
Aksam:18.30 1- kucuk biber dolma-1: kabak dolma vede bir domates dolma
Aksami birazcik abarttim yarin telafiiii insallah bu arada boll bolll su

ben kaçırdım bugün ya.. 5-6 hoşbeş yedim 2.5 gibi.. akşamda arkadaşa gittim ordada 4 kısır bi tabak salata 1 kurabiye ve bi kaç çatal tiramisu yedim rezil ettim valla... :KK34::KK42:

selam:)

kahvalti 9:30
1 tabak karpuz,
1 kk keci peyniri

ögle 13:20
1 tabak kabak kavurmasi,
yarim kase süzme yogurt yedim.

bugun artik ana ögün yapmam baska aksama acikirsam, yogurt meyve bir seylerle gecistiririm diye umuyorum
saat 18 civari,
2 ceviz

az önce
2 kuru incir yedim, cok aciktim cünkü

günümü böyle kapatiyorum, 15 dk kadar disarida bisiklet bindim, sonra ablam ikna etti dondurma almaya gittik markete istedigim dondurma yokmus almadim:KK45:

dünkü kaçamaklarım bugün bana +100 olarak geri döndü kızlar :KK67:kendimi dövesim geliyor.. neyse bugün dikkatli olmam gerek çok, kahvemi içiyorum şimdi:cry:

Herkese merhaba kızlar bayagi dir yoktum bakıyorum ne güzel herkes istikrarlı oh benim damak yara olmuş kaç gündür onunla uğraşıyorum ateşte yaptı ondan giremedim haliyle diyette yok zaten çorba icioz ancak :KK54:

Back
X