10 kiloya hoşçakal diyelim mi diyelim diyenler haydi eşlik edin de bu yük bitsin

Almis misin canim.seninle kilomuz yakindi basladigimizda.yine ayni sayiliriz.sana tavsiyem tatli ve hamur isi haric her seyden yiyerek az az vererek ilerlemeye calis.mucize beklemekle olmuyor.günlük aldigin kaloriyi 1100 1200 gibi ayarla normal yemege devam et.şok diyetlere çok başvurmamak lazim.

çok haklısın doğrusu öyle biliyorum, ama şimdi 10 günüm var 10 gün sonra okula gidicem almak istediğim bir pantolon var onun içine girebilmek için ciddi derecede zayıflamam lazım en acil şekilde.. okula döndüğümde zaten yurtta diyet yapamıyorum kahvaltı akşam menülerinden sağlıklı şekilde beslenmeye başlicam inşallah

Kizlar birazdan yaticam ama yeni bir güne baslamadan bugunun özetini yapayim.tüm gün annemlerdeydim.hizmetin dibine vurdum.yediklerimi ona sayiyorum.insallah tartida güzel rakamlar görurum.Gelelim yediklerime biraz tatli isi bozsa da ne yapalim yedik.

Kahvalti?:
Yarim simit
1/3 kase patates sal.
2 zeytin
1/3 kk peynir

Ara:1 dil.baklava
1 kakaolu ıslak kurabiye

Ikindi:ızgara et yağliydi birz
Ekmek çeyrekten faxlaymistir
Sögüş domates

Ara:1 dil.baklava
2 ıslak kurabiye

dün bayramin ilk günüydü yedik de yedik o yüzden yazmadim :D

bugun,

saat 9:30
3 adet incir

kahvalti 10:30
1.5 bardak sicak süt (dün cok yedim ondan acikmamistim)

saat 9:30
3 adet incir

kahvalti 10:30

1.5 bardak sicak süt (dün cok yedim ondan acikmamistim)

saat 14
1 seftali

aksam 16:15
1 tabak dolusu biber soslu makarna

günü böyle kapatirim diye düsünüyorum

selamlaar, regl beni çok zorluyor gördüğüm her tatlıya saldırasım geliyor :KK14: sabah iki domates 1 salatalık 2 acur.. öğlen yağsız yumurtalı pırasa soteledim.. ara öğün olarak piko yedim dayanamadım iki küçük çikolata, akşamda bir çay tabağı kadar kavurmanın sadece etleri ve sodalı ayran.. 1 saatte yürüyüş

Bu bayram gezmeleri öldürecek beni.doyuncaya kadar yemiyorum acım suan mesela ams yediklerim kalori bakimindan 1400 oldu.cok da yemedim aslinda ama bayramda kalorisi yüksek oluyor.
Bu arada bugün tarti gunuydu:

Topige giriş-02 Eylül:64+
11 Eylül:63.5
18 Eylül:62.9
25 Eylül:62.2
Fark:-700
Toplam fark:1.8+

günaydıın bu sabah -600 ile 63.1 olarak karşınızdayım. yeşil çay içiyorum.. limonata diyeti yapmaya karar verdim :D

Ben de geleyim mi aranizaa :) isvec diyetinde gordum basliginizi. Ya ben cok asigim cok uzgunum kilo aldim bi de bi suru 10 ekime kadar 10 kiloya kadar vermek istiyorum tabi ama yedi sekiz allah ne verdiyse kabulum :)

10 ekimde eski madigudimle goruscez ondan. Yarin isvece basliyorum kabul ederseniz buradan da yazarim size. :)

Kilom 83 su an 75 olmak istiyorum :)

Ben de geleyim mi aranizaa :) isvec diyetinde gordum basliginizi. Ya ben cok asigim cok uzgunum kilo aldim bi de bi suru 10 ekime kadar 10 kiloya kadar vermek istiyorum tabi ama yedi sekiz allah ne verdiyse kabulum :)

10 ekimde eski madigudimle goruscez ondan. Yarin isvece basliyorum kabul ederseniz buradan da yazarim size. :)

Kilom 83 su an 75 olmak istiyorum :)

hoş geldin canıım seninde hedef büyük, benimde :) beraberce keyifli şekilde en kısa sürede hedefimize ulaşırız inşallah :) ve isveç gerçekten etkili bir diyet eksiksiz yapmaya çalış :)

hoş geldin canıım seninde hedef büyük, benimde :) beraberce keyifli şekilde en kısa sürede hedefimize ulaşırız inşallah :) ve isveç gerçekten etkili bir diyet eksiksiz yapmaya çalış :)

Ya cok dertliyim cok bitirdi beni bu cocuk ahhsha.

Tamam ben her gun yazicam tartimi da yazarim size. Cok sinirliyim cok. Eglenceli gececek. Arada aglarsam kusura bakmayin :). Evet zor bi diyet ve disima cikmamaya 13 gun birakmamaya calisacagim. 10 ekimde buyuk bulusmam var ahahahah. Sonrasini da burada ballandira ballandira anlatirim insallah. Cook memnun oldum. Yarin ilk gunumle sizle bulusmak uzere. Esen kalin :D

hahha merakla bekliyorum :D ben bugün 4e kadar bişey yemedim sonrasında ev yapımı limonata içtim bi kaç kaşık makarna ve 5-6 kuru kayısı.. bugün bu kadarım :KK31:

Ya cok dertliyim cok bitirdi beni bu cocuk ahhsha.

Tamam ben her gun yazicam tartimi da yazarim size. Cok sinirliyim cok. Eglenceli gececek. Arada aglarsam kusura bakmayin :). Evet zor bi diyet ve disima cikmamaya 13 gun birakmamaya calisacagim. 10 ekimde buyuk bulusmam var ahahahah. Sonrasini da burada ballandira ballandira anlatirim insallah. Cook memnun oldum. Yarin ilk gunumle sizle bulusmak uzere. Esen kalin :KK70:
Hosgeldin canim.ben isvec yapmiyorum ama yapanlari takip ediyorum.10 kilo basligi ile birlikteyiz burda.insallah herkes amacina ulasir.
Ben 10 kiloyu verinceye kadar 3-4 ay gececek galiba.vereyim de yılmadan insallah.uzun vadede hedefim 10 kilo.kısa vadede 12 Ekime kadar 60 inmek o da yaklasık 2 kilo.insallah yüzün güler burada.
Tahmin ettigim kadariyla daha basindasin hayatin yas kucuk biraz.ben 31 ama kimseler duymasin,sana bi abla tavsiyesi ne yapiyosan önce kendin icin yap.hele hele bi erkegi hayatinin merkezine koyup gözyasi dökme.kimse senden kiymetli degil.gönlünden o delikanliyi cikarip yerine yüzlercesini ve hatta daha iyilerini koyabilirsin ama bu dünyada bir sen daha yok sakin unutma tatlim.
BASARILAR TATLIM

K
hahha merakla bekliyorum :KK70: ben bugün 4e kadar bişey yemedim sonrasında ev yapımı limonata içtim bi kaç kaşık makarna ve 5-6 kuru kayısı.. bugün bu kadarım :KK31:
i
Kiz sen gene ne diyeti buldun da yapiyorsun.limonata diyeti ne yavrum.bi anlat bakim.
Ben de sabah 61.9 geldim.ama bugün ekmegi biraz kacirdim.sabah ne olur.

K

i
Kiz sen gene ne diyeti buldun da yapiyorsun.limonata diyeti ne yavrum.bi anlat bakim.
Ben de sabah 61.9 geldim.ama bugün ekmegi biraz kacirdim.sabah ne olur.

aa mükemmelsiin, tü tü maşşallah.. bu diyet biraz zorlu ama kesin sonuçlu diyebilirim, yapanlar o kadar hızlı veriyordum ki yapmayı bırakamıyordum diyorlar.. geri de gelmiyomuş kilolar daha çok toksin atıcı vücudu arındırıcı bir şey.. 10 gün sürüyor sanırsam fazla yada az yapanlar da var tabii.. her gün 2 lt suya 3 limon suyu 14 yk akçaağaç şurubu yarım çay kaşığıda Arnavut biberi koyuyorsun ve günde en az 6 en çok 12 bardak içiyorsun.. malzemeler biraz absürt farkındayım :D ki ben bulamadım zaten Arnavut yerine toz biber akçağaç şurubu yerinede bal aldım :D bunu yaparak 6 günde 5 kilo veren var 14 günde 18 kilo veren var, var da var yani.. bide akçaağaç şurubu kullandığın zaman hiç halsiz kalmıyormuşsun.. ha bide sabahları bi bardak tuzlu su, akşamda form çayı.. bağırsakları temizlemek için.. bu da böyle bi diyet işte bugün ufak tefek malzemeleri topladım yarın hepten başlıyorum :D

günaydııın, sabah 62.9 çıktım :KK75: yalnız hep 62 de takılıyorum ben o canımı sıkıyor
Olsun canim.takma kafana.daha da inersin asagi.bu arada limonun yag yakma gücünden yararlaniyor galiba senin yeni kürde.ben de 60.küsürleri hayal ediyorum.yavas ilerliyorum.okul acilinca hareket artacak biraz dsha hizlanir kilo verme diye umut ediyorum.bu arada sabah 62.1 ciktim.sevindim yani.dün aldigim kalori 1200 civari yapmis.yerken cok gelmusti vicdan yapmistim ama o kadar degilmis.

Bugunku menü:

Kahvalti:2 dil.yumurtali ekmek az yagda teflonda yaptim.
Kk beyax peynir
Salatalik domates
Öglen ve aksama ne yesem bilmiyorum.

Bugunku menü:

Kahvalti:2 dil.yumurtali ekmek az yagda teflonda yaptim.
Kk beyax peynir
Salatalik domates

Ara: 1/2 nar
Beyaz leblebi

17.00 Aksam:1 biber dolma
1 patlican dolma
1 bardak ayran

Back
X