Merhaba bende arniza katilmak istiyorum 82 den 64bucuga dustum10kilo Daha vermek istiyorum boyum 160
merhaba sen 82den 62 kiloyu ne kadar sürede verdin şimdiden teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende arniza katilmak istiyorum 82 den 64bucuga dustum10kilo Daha vermek istiyorum boyum 160
Canim haziran 8di basladigimda dun 64 bucuktu simdi 64olmusum pes etmek yokmerhaba sen 82den 62 kiloyu ne kadar sürede verdin şimdiden teşekkürler
Canim haziran 8di basladigimda dun 64 bucuktu simdi 64olmusum pes etmek yok
Gorursun INSAALLAH motiven dusmesin yeterooo süper bende 27 eylülde başladım 86dan 82 oldum şu an
inş bende görürüm o kiloyu canım
Kac kiloydun cnm Kac kilo dusunuyorsunGorursun INSAALLAH motiven dusmesin yeter
Kiz sende guzel gidyorsun MASAALLAHKac kiloydun cnm Kac kilo dusunuyorsun
Bir diyete bagli kalmadim isvec diyeti agirlikli biraz Kati yaptim sanki benyoksa saliyorum bayramda falan kacirdim ama. Protein kalsiyum ağırlıklı tuz sıfır yağ yok den ek kadar az şeker 1kasigi geçmiyor yürüyüş e evde birde 10aylik bebek olunca aslında doğum kiloları bunlar 62ile kaldım 87falan girdim doğuma benmotive evet çok önemli sen nasıl bir diyet programı uyguladın merak ettim
Bir diyete bagli kalmadim isvec diyeti agirlikli biraz Kati yaptim sanki benyoksa saliyorum bayramda falan kacirdim ama. Protein kalsiyum ağırlıklı tuz sıfır yağ yok den ek kadar az şeker 1kasigi geçmiyor yürüyüş e evde birde 10aylik bebek olunca aslında doğum kiloları bunlar 62ile kaldım 87falan girdim doğuma ben
Amin canm ecmain hadi bakalım eğer et olmazsa yada tavuk bırakma rejimi mercimek ye bir çay bardağı pes etmek yokbende isveç diyetini yapıyorum ama şu an açlığa alıştım ben çalıştığım için yürüyüş yapamıyorum benim şu anki hedefim 75 olmak bakalım isveçte 4 günüm 4 kilo gitti ve vücütümdaki değiklikleride görebiliyorum. inş sende ulaşırsın hedefine
ayy yarin tarti günüydü dimiiiKizlar maşallah diyorum hepinize.ben de kac gündür 1300 kalori civari aliyorum.yarin tarti gunu ve ben kac gundur vermiyorum.bakalim haftalik degisim tabloma kac yazicam.
Kahvalti:
1 has. Yumurta
Kk peynir
1 dil.tam buğ.ekmegi
Öglen:200 ml ayran
Yarim paket kepekli eti form
Ikndi: yadim elma
1 avuc leblebi
18.00 aksam: kasarli kiymali pide
1 bardak ayran
aksam 18:30ben geldim :) sabah tartildim merak edip ay bi rakam gördüm ki cok mutlu oldum ama yazmiycam simdi kac ciktigimi pazartesiye kadar ayni kalir yada eksilirse öyle yazicam :)
kahvalti 8:30
6 tane cig badem
6 tane cig findik
yarim kk ezine
2 kuru kayisi
saat 12:30
yarim paket yulafli üzümlü bisküvi (6 tane)
saat 15:30
1 elma
aksama patlican var galiba emin degilim günü kapatinca yazarim yeniden, bu arada pazartesiden beri okula gidip gelirken yürüyorum.
IInsallah yarin da seni mutlu eden rakamlarin gorursun canimayy yarin tarti günüydü dimiii
ay insallah cuma günleri mi bildirim yapicaz hep yoksa senin mi tarti günün cuma :)IInsallah yarin da seni mutlu eden rakamlarin gorursun canim