• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Mart transfer oldum

Yuumi21

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
10 Mart transfer oldum çift emriyo
18 Mart idrar tahlili yaptım pozitifti
20 Mart yani 10. Gün beta hcg yaptım 179 çıktı doktorum 2 gün sonra test ver tekrar dedi. Sizin ilk değer ve sonraki değer nasıldı

20 Mart yani 10. Gün beta hcg yaptım 179 çıktı doktorum 2 gün sonra test ver tekrar dedi. Sizin ilk değer ve sonraki değer nasıldı
Benim 8. Günde 194 dü 10. Gün de 534 dü. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah gözünüz aydın🥰🤲🏻

Değerim yükseldi 483 olmuş

Benim 8. Günde 194 dü 10. Gün de 534 dü. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah gözünüz

Benim 8. Günde 194 dü 10. Gün de 534 dü. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah gözünüz aydın🥰🤲🏻
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla kucaginiza alın inşallah bebeğinizi. Transferden sonra nelere dikkat ettiniz neler yaptınız bilgi verebilir misiniz rica etsem.

Back
X