Bebek İkinci El 10 parça alana kargo bedava

Son ürünler tane 6 lira yaptım kaçırmayın. Ekleyemediğim diğer kıyafetler için beden sorabilirsiniz.

İlk sayfada ki ürünlerin çoğu satıldı. Elimde başka kıyafetlerde var ekleyemediğim. Her yaş gurubundan kıyafet var. İsteyene fotoğraf atarım. Tane 6 lira oldu.

Hanımlar elimde karışık bedenlerde ürünler kaldı. Almak isteyen olursa toplu satmak istiyorum kalanları çok uyguna vericem.

3 yaş açık sari vadi

8-9 yaş

Organik kumaş üst 4,5,6 yaşları var

Kısa kollu badi 6-7. 8-9 yaşlarıvar

Organik kumaş elbise 128 cm 7,8 yaş

Kışlık tayt 4 yaş

Zara üst 5-6 yaş

Pullu üst 8-9 yaş

Boğazlı badi etiketli 128 cm 7-8 yaş

8-9 yaş

Siyah elbise 4 yaş

Zara erkek bebek spor üst 6-9 ay 12-18 ayları var

C&a lacivert arkadıdüğmeli badi 80cm aynısının yeşil renginde var 86 cm

3-4 yaş badi lacivert

6 yaş gri üst

Son ürünler bir kaç model daha ekledim. İlk sayfada ki ürünlerden de bazıları duruyor. Elimde karışık bedenler kaldı.
10 parça alana kargo benden.
Tanesi 6 lira

Son eklediklerimden 2. Sıradaki leoparlı 5. Sıradaki elbise 9.sıradaki etiketli badi 10.sıradaki beyaz üst son sıradaki üst satılmıştır. Bir kaç model daha eklenecektir.

Merhabalar sıtede yenıyım:) 2 yasında kızım 4 yasında oglum var.. Yazlık kışlık bırseyler almak ıstıyorum ama buradakı sıstemı anlayamadım.. Bana yardımcı olurmusumuz.. Sızın bu resımdekı urunlerın adet fıyatı nedır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…