10 saat ucak yolculugu, acaba gitmemelimiyim?

celine_tim

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
261
124
18
21. Haftaya girdim tr ye gelmek istiyorum ama ucakla 10saat kdr. Sonra gelip gtmem bi muddet zor olacak. Ne dersiniz bayanlar tecrubesi olanlar yazsin lutfen kafam suan cok karisik. Zarari olur mu bebege yada bana ?

Bu is tecrübeyle olmaz. Herkesin hamileleigi bünyesi bir mi? Benim bulanti, risk, kanama falan hicbir rahatsizligim olmadi ama adim atsa düsük tehlikesi olan var. Doktora gitmiyor musunuz siz? Ben kendi kardesim bile olsa böyle bir konuda tavsiye vermem. Gideriz doktora sakincasi yok derse biner ucaga seyahat eder. Hamileliginizde her sey yolundaysa niye binilmesin? Havayollarinin internet sayfalarinda hamile ucus bilgileri var acin okuyun.

Doktorunuza sormanız daha doğru. ABD'den geliyorsunuz galib . ABD - TR arası o kadar gibi. Neyse, siz doktorunuza sorun. 10 saat uçakta da oturuyorsunuz zaten, başka bir şey değil. Hamilelikle ilgisi yok gibi geldi bana, yani niye zararlı olsun... siz yine de sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…