• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 saatlik yola gidebilir miyim? Bir fikir lütfen

Kadının halinden kadın anlar canım erkekler özellikle de henüz baba olmamış erkekler anlamayabilir

Kimisi hamileyken saatlerce yolculuk yapar bir şey olmaz kimisi de kanama Yaşar sıkıntı çeker

Ben açıkçası yolculuklarda eziyet çekiyorum hamile iken hem de ne eziyet kaburga ağrısı ve müthiş bir bel ağrısı oluyor ben gidemem mesela öyle bir yol :KK43:

2-3 saatte bir 15 dk yürümeniz lazım mesela bende kan pıhtılaşması var hareketsiz kalmamam lazım varis oluşumu da var üstelik

Yolculuğu ikiye bölemez misiniz yarısında bir şehirde gece otelde konaklayıp sabah yola devam etseniz ? Ben olsam kardeşim için böyle yapardım (kardeşim rahmetli malesef) gece yola çıkar yarısında bir otelde kalır sabah devam ederdim. Keşke kardeşim sağ olsaydı düğününü görseydim. Bazı şeyler kaçırılmaya gelmez ama kesinlikle bebeğinizi de riske atamazsınız. Bir çaresi olmalı :)

Bence gitmelisin hamilelik sıkıntı değil ki daha 5 aylık hamilesin herkesin kendi tercihi ama bem 8 buçuk aylıktım ankaradan fethiyeye gitmiştim zorlanmadım hamileliğimin başı berbat geçsede eahattım

Bence gitmeyin sakincali olabilir Allah korusun riske girmeye hic gerek yok. Kardesinize de aciklayin kalpler bir olsun.

bende gitmeyi çok istiyorum ama arkadaşlar size düğün programını yazayım
salı günü sabah erkenden çıkılacak o akşam orada kına gecesi olacak
orada kalınıp çarşamba yola çıkılacak
perşembe günü resmi nikah olacak
cuma günü kına gecesi
cumartesi düğün
yalnızca tek bir yerde bir tane birşey olacak olsa bende şartlarımı olabildiğince zorlardım
ama bu kadar tempoya hamile olmasam bile dayanacak gibi değil

Hiç gerek yok

Bu şekilde oradaki kınaya gitseniz buradaki düğüne zor gidersiniz gibi

Nikaha Kınaya düğüne gidersiniz hamilesiniz de

Hem orada birşey olsa herkese dert de olursunuz

Yolda trafik olur şu bu olur hızlı gitmek

Durmamak gerekir siz hamilesiniz dursanız geç kalırsınız durmasanız siz ve Bebek var

Herkese stres olarak döner bu yolculuk

günaydın hanımlar
fazla uzatmadan konuya gireceğim
sağlıklı giden bir hamileliğim var çok şükür
önümüzde ki ay kardeşimin düğünü var
gelin hanımla memleketler uzak olduğu için orada düğün gibi büyük kına gecesi olacak
bizim memlekette ise hem kına gecesi hemde düğün olacak
ben gelin hanımın memleketine gidemem diye düşünüyorum
çünkü sürekli dinlenerek 10 saatlik yol 14,15 saat olacak
uçak derseniz bütçemizi oldukça aşıyor
kardeşimde dile getirmedi ama sanki gönül koydu gibi
kardeşlik ilişkilerimiz çok sıkıdır
bide diğer gün tekrardan hemen geri dönülecek
uzun süre oturamıyorum rahatsız olduğum için sizce ne yapmalıyım
Not: Doktoruma soracağım ama kontrolüm önümüzde ki hafta
Not: Uçak yalnızca maddi açıdan dolayı değil bulunduğumuz ile 2,5 saatlik bir ilden binip İstanbul ve Ankara aktarmalı olarak 6,5 saat sürüyor yani yine toplamda 9,10 saat oluyor

Gitmeyin derim ertesi gün de geri dönülecekmiş madem hiç dinlenme yok 28 saati bulacak kara yolu ile ,uçakla gitseniz de aktarmalı olarak oda 18 saati bulacak hiç kendinizi yormayın derim.

Sagliginiz el verirse gidin. Daha 18 haftalikmissiniz 7 8 aylik olsaniz neyse de daha sonradan soylenebilecek laflari kafaya takmam derseniz gitmeyin.

Istanbula 1 gun erken gelin, hem gezer hem dinlenmis olursunuz. Sonra ucakla gidersiniz.

Gitmeyin.
Bn 6 saatlik yolda kanama yasadim, bnm hamileligimde gayet saglikliydi.
Gitmeyin yolda bisey olsa hastane bulamazsiniz.

Sadece
bende gitmeyi çok istiyorum ama arkadaşlar size düğün programını yazayım
salı günü sabah erkenden çıkılacak o akşam orada kına gecesi olacak
orada kalınıp çarşamba yola çıkılacak
perşembe günü resmi nikah olacak
cuma günü kına gecesi
cumartesi düğün
yalnızca tek bir yerde bir tane birşey olacak olsa bende şartlarımı olabildiğince zorlardım
ama bu kadar tempoya hamile olmasam bile dayanacak gibi değil
Sadece düğüne gidin hepsine katılmak zorunda degilsiniz ki

2 3 saatte bir mola vererek giderseniz dr lar izin veriyor ama ilk zamanlar dusuk tehlikeniz varmis bence bu konuyu hatirlatarak gorusun dr unuzla en saglikli cevabi onlar verir size

Back
X