• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 sene beklenir mi??

hayata bakışınız aynı değilse değil 10 yıl, 10 gün beklemeye bile değmez.

Evet çok rahatsız eder o kadar sene de aklı olan beklemez

Emin değilseniz o kadar yıl zaten onu bekleyemezsiniz. Annenizin söyledikleri kafanızı karıştırıyorsa, ya yeterince sevmiyorsunuz, ya da size de mantıklı gelmiyor, içinize sinmiyor demek ki. Ayrılmalı barışmalı demişsiniz, demek ki çabalarla 4 yıldır devam ediyor. Bence beklemeyin. En azından "bekleyeceğim şu kadar yıl sonra evleneceğiz" diye kendinizi şartlamayın. Aşkınızın tadını çıkarın. İleride duruma göre bakarsınız.

Cocuk 24 yaşında daha uni 2. sinif bunun daha askerligi vaaar işe baslamasi vaaaaar düzen kurmasi vaaar aile tarzlarinizda fark vaaaar ve annenin sizin iliskinize onayi yooook.

Ki şöyle bi dank etmiş durup düşünmeye baslamissin acaba biz birbirimize uygun muyuz diye düşünmeye ve yolun buraya düşmüş :). Birseylerin yolunda gitmedigi o kdr belli ki icine kuşku düşmüş.

Bu hayata bir kere geleceksin evlilik demek sadece sevgi ve aşk demek değil. Belli bir yerden sonra sevgi ve aşkta yetmiyor.

Biz birbirimizi seviyoruz diyip geri kalan eksilere göz yumma. Güzelce ölc biç tart. Kararını ona göre ver .

Uzak mesafe farklı yaşam tarzları, ve uzun zaman, henüz yaşlarınız da küçük ve birbirinizden uzaktayken bir değişim geçireceksiniz, bu sırada yaşam tarzlarınız birbirine belki yaklaşabilir ama büyük ihtimalle daha da farklı yönlere savrulacaksınız. O nedenle kendinizi yıpratmamanız adına, geleceğe dair planlar kurmayın. Resmi adımlar atmayın. 4 yıl sonra hala beraber ve duygularınızdan eminseniz olur zaten, değilseniz şimdiden kendinizi yıpratmaya değmez

anneni dinle, kesin bir bildiği vardır

çok seviyoruz falan demişssinde gerçekten çok sevseydin onsuz olamayacağını düşünseydin hiçbişey umrunda olmazdı , demekki o kadarda çok sevmemişsin. kafanı kurcalayan engeller yada sorunlar ne kadar büyük oda önemli . diyelimki bitirdin , pişman olup dönüşler yaparsan bu kadar yıl içinde ilişki yalamaya döner hayır gelmez. evlilik için önünde bu kadar uzun süre varken , sen hayatını ondan önce oluşturmuşssun onun ise bir erkek olarak daha çok yılı var . sen bu süreçte sürekli evlilik için adımlar isticeksin bunları yapamadıgında bikere daha soğucaksın yada karşı tarafı soğutacaksın kendinden. sonuç yine bitiş.. ben pek gelecek görmedim bu ilişkide . zaten 10 yıl geçip evlensende emin ol o kadar yıl birbirini bekleyip evlenen ve 1 yılda boşanan o kadar çok kişi gördümki. heralde bu bekleme sürecinde Tükenmişlik sendromuna yakalanıyolar :) Hakkında hayırlısı olsun tatlım..

Su an son derece uyumlu da olsaniz insanlar zamanla degisir. Sahsen ben, gecen seneki beni farkli buluyorum.

Kesinlikle önüne bak derim Çevrenden işi gücü olana hayatı düzeni oturmuş kişilerle görüş Ben yapmadım zamanında çok pişmanım Gençken güzelken yaşını yıllarını belirsizliğe harcama

Back
X