10 sene önce ki eski sevgili ve gerginlik

Benhurrem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
2.459
4.354
53
Esimle marketteydik 6 aylik hamileyim dünya küçük bir yer derlerdi inanmazdim bana cok dikkatli bakınca eşimin dikkatini çekmiş ben farketmedim eşim adam sana niye boyle bakiyor ikide bir tanidikmi dedi bende görünce şok olup yok tanımıyorum ne taniycam dedim acayip gerildim 15 yasindaydim lisedeydim o zamanlar iki sene falan görüşmüştük gerildim ya niye böyle oldu esim anlamismidir diye baya stres yaptım gerçi anlasa nolacak o da dün anasinin karnindan çıkıp evlenmedi ya benimle yine de gerildim varmi ya böyle tuaf karşılaşmalar yasayan hanımlar

15 yaşındaki masumane bir aşk için bu kadar gerilmeye gerek var mı gerçekten
Kiz yok hic masumda degildi şerefsiz en yakın arkadasimla aldatmıştı benigggg gözümde canlanir koskaca mazi kizla okulun ortasında saç baş girismistik Allahim kavga ettigimiz tipte bir halta benzeseydi bari

Dizilerde ki karşılaşmalara benzedi

15 yaşındaki olayı kıskanacak adam ilk eşini nasıl kıskanmadı

Ay çocukmuşsunuz ne olacak

15 yaşındaki olayı kıskanacak adam ilk eşini nasıl kıskanmadı
Kiskanmadigini kim söylüyor keskin bir sekilde hatirlamak istemediğimi anlatmakta istemediğimi ondan öncesinin onu ilgilendirmedigini söyledim acmadi bir daha konusunu

Arttırıyorum eşi kızımın şapkası düşünce alıp vermek istedi ben erken davrandım aldım oda uzaktan geçti gitti kötü biri değilse nolcak ki ya geçmiş bitmiş herkes hayatını kurmuş
Kiz 15 yasinda cocuktum ne biliyim huyunu o da 19 du sanieim cocuktuk yanii

Ay sizinki kavgalı falan olmuş şimdi okudum gğler geçerdim yinede ya
Evet ya sacma salak 15 yas diyip geçmeyin en yakin kankimden de darbe yemis ihanete uğramistim o zaman ders notlarim düşmüştü falan ne kadar ağlamıştım suan kahkaha atiyorum cocukluk iste

Konudaki gerginliği göremedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…