• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 senedir tanıdığım ve üstelik 2 senedir evli olduğum sevdiğim adam bir gaymiş :(

CaNDaN_OtE_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
23
18
88
40
evet hanımlar nasıl söylenir nasıl anlatılır ki böyle bir şey. dünyam başıma yıkıldı bugün gördüğüm okuduğum şeyler karşısında. eşimle çok zor ve meşakkatli bir evlilik sürecimiz oldu birbirimizi deli gibi severek herkese karşı gelerek 8 sene emek çaba sarf ederek bir mücadele verdik ve sonunda evlendik bir sene sonrada Rabbim nur topu dünyalar tatlısı bir evlatla taçlandırdı bu dillere destan evliliği. çok sorunlar sıkıntılar yaşadık evlendikten sonra daha doğrusu ben yaşadım diyelim. kendisi at yarışı iddia yani bir nevi kumar bağımlısıymış evlendikten sonra bütün altınlarım mali değeri olan eşyalarım hatta evimin eşyaları bu uğurda gittikten sonra acı bir tecrübeyle öğrenmiş bulundum bunu. hepsine göğüs gerdim zamanla geçer bu bir hastalıktır dedim sabrettim ama bugün bin beteriyle karşılaştım bütün dünyam yıkıldı. telefonunu kurcaladım bugün en fazla iddia sitelerine girmiştir diye beklerken kendisinin bir sosyal medyaya sahte isimle girip hesap açtığını gördüm. detaylarına girdikçe bin beteriyle karşılaştım. kendisi erkeklerle yazışmış erkekler resimlerini atmış malum yerlerinin. Allahım bu hiç dayanılacak bir şey değil ne yapacağım ben bir akıl verin ne olur. Allahım kimsenin başına vermesin ama muhakkak yaşayan vardır ne olur ne yapmam gerek :(

8 yıldır cinsel hayatınızda bir sorun olmadığına göre şüphe duyacağınız ... biseksüeldir.

Bu durumda seviyor ve mücadele vermek istiyorsan , tarafını seçmesi yönünde konuşabilirsin .

Yok kaldırmam mümkün değil diyorsan , adliye yolları .

Ben buz gibi soğur ve kesin ayrılırdım . Sende kendini en iyi tanıyansın . Neyi kabullenip kabullenemeyeceğine göre yolunu çiz .

Son düzenleme:
Canım benim ya çok zor bi durum eşinle konuştun mu biliyomu senin haberdar olduğunu 10 seneden sonra öğrenmek büyük hayal kırıklığı.. Hareketleri falan nasıldı ki hiç anlamadınmı cinsel hayatınız nasıldı

Delil topla ve boşan ,hemen yüzüne vurma inkar eder ,sana iftira bile atar çirkeflikte sınırı olmuyor bu ara boşanmak üzere olan adamların, sessizce delil topla sakın kavga etme suratına haykırma

boşanamam ne yazık ki. evliliğimi tüm aileme öncelikle babama karşı çıkarak yaptım yani zaten bir defa başını yere eğdim bide ayrılıp geri baba evine dönüp yere eğemem onun başını gerekirse bir ömür böyle yaşarım ama onun başını bir daha yere eğemem. eşimde hiçbir şeyi fark etmedim yani şöyle kendisi çok ilgili bir eş ve de baba. cinsellik yönünde çok istekli biri değildi ama yapısı böyle diyordum hep çünkü sevgisini hiç esirgemedi.

Bu tip alışkanlıkları olanlar parasız kalınca evde ne var ne yok satmaya başlıyorlar..
Eski komşumun eşi evdeki eşyaları at yarışı için satmaya başlamıştı..
Öyleki depolarımızdaki eşyalardan tut ayakkabılığımdan marka aykkabımı bile çalmışlığı var..
Komşumuz çok mahçup olmuştu:/
Ayrılmak zorunda kaldı başedemedi..
Maalesef bu hastalık geçmiyor..
2. bomba zaten bu evliliğin bitmesi gerektiğini size acı bir şekilde göstermiş..
Boşanmaktan başka çareniz olduğunu düşünemiyorum çocuğunuzu ve kendinizi kurtarmanız gerek.

boşanamam ne yazık ki. evliliğimi tüm aileme öncelikle babama karşı çıkarak yaptım yani zaten bir defa başını yere eğdim bide ayrılıp geri baba evine dönüp yere eğemem onun başını gerekirse bir ömür böyle yaşarım ama onun başını bir daha yere eğemem. eşimde hiçbir şeyi fark etmedim yani şöyle kendisi çok ilgili bir eş ve de baba. cinsellik yönünde çok istekli biri değildi ama yapısı böyle diyordum hep çünkü sevgisini hiç esirgemedi.
Babanız su durumu bilse bu adamla yaşamanıza izin verir mi?
Yapmayın lutfen.
Baba bu. Kızar bağırır çağırır ama bırakmaz evladını.
Bazen gururu bir kenara bırakmak lazım.
Size dokunmasına nasıl razi gelirsiniz bu saatten sonra?
Umarım sadece yazismadir.

Maddi olarak durumunuz nasıl kendi ayaklarınızın üstünde durabiliyomusunuz? Ben hiç anlamıyorum bu durumu neden boşanınca babanın kafası öne eğiliyomuş evlenmek kadar boşanmakda normal bi durum.. Ve bu boşanmak soğumak için çok çok geçerli bi sebep bence. Madem babanızın başı öne eğmesin sizde bir ömür takılın böyle huylu huyundan vazgeçmez içgüdüsel bişey o vazgeçiceğini hiç sanmıyorum kumar alışkanlığıda varmış

Babanız için boşanamıcaksınız, peki çocuğunuzu öyle bi babayla nasıl büyütüceksiniz? Sen evlatsan oda evlat.
Çok zor Allah yardımcın olsun

Back
X