- 6 Şubat 2015
- 23
- 18
- 88
- 40
- Konu Sahibi CaNDaN_OtE_84
evet hanımlar nasıl söylenir nasıl anlatılır ki böyle bir şey. dünyam başıma yıkıldı bugün gördüğüm okuduğum şeyler karşısında. eşimle çok zor ve meşakkatli bir evlilik sürecimiz oldu birbirimizi deli gibi severek herkese karşı gelerek 8 sene emek çaba sarf ederek bir mücadele verdik ve sonunda evlendik bir sene sonrada Rabbim nur topu dünyalar tatlısı bir evlatla taçlandırdı bu dillere destan evliliği. çok sorunlar sıkıntılar yaşadık evlendikten sonra daha doğrusu ben yaşadım diyelim. kendisi at yarışı iddia yani bir nevi kumar bağımlısıymış evlendikten sonra bütün altınlarım mali değeri olan eşyalarım hatta evimin eşyaları bu uğurda gittikten sonra acı bir tecrübeyle öğrenmiş bulundum bunu. hepsine göğüs gerdim zamanla geçer bu bir hastalıktır dedim sabrettim ama bugün bin beteriyle karşılaştım bütün dünyam yıkıldı. telefonunu kurcaladım bugün en fazla iddia sitelerine girmiştir diye beklerken kendisinin bir sosyal medyaya sahte isimle girip hesap açtığını gördüm. detaylarına girdikçe bin beteriyle karşılaştım. kendisi erkeklerle yazışmış erkekler resimlerini atmış malum yerlerinin. Allahım bu hiç dayanılacak bir şey değil ne yapacağım ben bir akıl verin ne olur. Allahım kimsenin başına vermesin ama muhakkak yaşayan vardır ne olur ne yapmam gerek